Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τα χειμερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ
Τα χειμερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Τα χειμερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

H ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών . Μαγνησίας ανανεώνει τον εφετινό πίνακα των χειμερινών δρομολογίων, με ισχύ από την Παρασκευή 01/10/2021 και ισχύ έως 17/6/2022.

Με εμπλουτισμένους πίνακες αφίξεων/αναχωρήσεων, με συχνότατα δρομολόγια από και προς Βόλο, εξυπηρετούμε δεκάδες προορισμούς σε μεγάλα αστικά κέντρα, όπως φυσικά και όλον τον ομό Μαγνησίας.

YΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

 

ΠΗΛΙΟ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

 

ΑΛΜΥΡΟΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Μπορείτε απλά, εύκολα και γρήγορα να κλείσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας, επιλέγοντας τη θέση σας, ειδικά για μεγάλους προορισμούς, ενώ παράλληλα μπορείτε να καλείτε στα 24210-33254 και 24210-25527 για να κάνετε κράτηση. Δέσμευσή μας, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας μας, είναι η προσθήκη περισσότερων προορισμών στο σύστημα του e-ticket.

 

Ως εταιρεία δεσμευόμαστε, πάνω από όλα, για τις ασφαλείς μετακινήσεις σας, σε όλα τα επίπεδα, γι' αυτό και προχωράμε συνεχώς και αδειαλείπτως σε απολυμάνσεις, ως μέτρο ς κατά της COVID,-19 με έμφαση στις χειρολαβές, τα καθίσματα των επιβατών, τους αεραγωγούς και όλα τα πλαστικά μέρη της καμπίνας.

Στα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουμε, εντάχθηκαν και τρεις με θερμόμετρο υπερύθρων και αυτόματη απολύμανση χεριών.

Κατά την αναχώρηση ή την άφιξή σας από τον κεντρικό μας σταθμό, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε θερμομέτρηση από απόσταση και να χρησιμοποιείτε αυτόματο απολυμαντικό χεριών.

Στον κεντρικό 1 και 2 διάδρομο, αφίξεων/αναχωρήσεων Αθηνών-Θεσσαλονίκης, η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας έχει εγκαταστήσει δύο μηχανήματα με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης ς χεριού με ταυτόχρονη απολύμανση χεριών.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την ΚΥΑ, το επιβατικό κοινό 
θα διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή μοριακό τεστ 
72 ωρών\rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν το δι για τον έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές.

Τα rapid test πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, ιδιώτες ιατρούς και φαρμακεία με δαπάνη του ταξιδιώτη έναντι 10 το τεστ, και αποδεικνύεται με υποχρεωτική επίδειξη βεβαίωσης αρνητικής διάγνωσης, η οποία εκδίδεται μέσω της ιστοσελίδας στο check-in κάθε μεταφορικού μέσου. Ο έλεγχος γνησιότητας τους πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής «covid free app» σε συνδυασμό με έλεγχο ταυτοπροσωπίας από τον ιδιώτη.

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας θα ενημερώνει συνεχώς μέσα από τα και τους ιστοτόπους της το επιβατικό κοινό για όλες τις εξελίξεις.

FB: https://www.facebook.com/ktelmagnissias/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ktel_magnesias_official/

Ε. ktelvol@gmail.com

Τ. 24210-33254
24210-25527

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση