Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tα αυριανά δρομολόγια Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας
Tα αυριανά δρομολόγια Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Tα αυριανά δρομολόγια Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Καθώς οι καιρικές συνθήκες εξακολουθούν να είναι πολύ δυσχερείς ενημερώνεται το επιβατικό κοινό ότι αύριο Σάββατο 5/1/2019 τα δρομολόγια του ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θα ξεκινήσουν από ώρα 08:00.

Οι επιβάτες που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για προγενέστερα δρομολόγια μπορούν να τα αλλάξουν με μεταγενέστερα ή να τους επιστραφούν τα χρήματα.

Οι αλλαγές αυτές γίνονται λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας και για την ασφαλέστερη μετακίνησή τους ευελπιστώντας για την γρήγορη βελτίωση του καιρού.

Τα τοπικά δρομολόγια Πηλίου και άλλων περιοχών του Νομού Μαγνησίας έχουν ως εξής:

– Δεν θα εκτελεστεί κανένα προς και από τα χωριά του Πηλίου εκτός των δρομολογίων της Αφήσσου (11.00, 14.00, 21.00)

– Δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια: 05.45 Βόλος – Πλάκες, 05.30 Βόλος – Αμαλιάπολη / Δρυμώνας, 06.00 Μεγ. Μοναστήρι/Μικρό Περιβολάκι, 06.00 Βόλος – Ελευθεροχώρι /

– Δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγια για Κωφούς, Κοκκωτούς, Βρύναινα, Ανάβρα.

Ταλαιπωρία επιβατών στη λόγω του χιονιού

Εν τω μεταξύ, σε ταλαιπωρία υποβάλλονται επιβάτες που ταξιδεύουν από για Βόλο, με λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, καθώς από τις 5.30 το απόγευμα έκλεισε η ΑΘΕ, από τη ως τη Στυλίδα, λόγω της χιονόπτωσης, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να ακινητοποιηθούν τα λεωφορεία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη, στο δρόμο από προς Βόλο βρίσκονται τέσσερα λεωφορεία με συνολικά 170 επιβάτες περίπου, που έχουν ακινητοποιηθεί, λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στην εθνική οδό.

Η κυκλοφορία διακόπηκε στις 5.30 το απόγευμα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δύο λεωφορεία που είχαν προορισμό το Βόλο, ενώ ο άνοιξε ξανά στις 7.30 το απόγευμα.

Πίσω από τα δύο λεωφορεία ακολουθούσαν άλλα δύο λεωφορεία, που κι αυτά με τη σειρά τους θα φτάσουν καθυστερημένα στον προορισμό τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση