Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση δημάρχου Αλμυρού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Συνάντηση δημάρχου Αλμυρού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση δημάρχου Αλμυρού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, μεταξύ του δημάρχου Αλμυρού Δημήτριου Εσερίδη και των βουλευτών Μαγνησίας του Κατερίνα Παπανάτσιου και Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηλίας Δαλακούρας. Ο κ. Συμεών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο δήμαρχος έθεσε επί τάπητος τα αυξημένα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στο Δήμο Αλμυρού και δυσχεραίνουν την ορθή λειτουργία του. Τόνισε την ανάγκη ς μόνιμου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων καθώς οι προσλήψεις υπαλλήλων πεντάμηνης ή οχτάμηνης διάρκειας δίνουν προσωρινή λύση στο πρόβλημα.
Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συντήρησης αλλά και κατασκευής της αγροτικής οδοποιίας, καθώς η περιοχή είναι κατά βάση γεωργοκτηνοτροφική και το δίκτυο αυτό εξυπηρετεί πολλούς δημότες , οι οποίοι μεταβαίνουν καθημερινά στην εργασία τους.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πορεία των έργων τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και οι δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα έργα αυτά λόγω της γενικότερης δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα και οι οποίες εστιάζονται κυρίως στη χρηματοδότηση. Πρόκειται για έργα όπως η «Βιοκλιματική Αναβάθμιση πλατείας κα περιμετρικών οδών υ Αλμυρού», το «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων ς και Αγίας Τριάδας», η «Ανάπλαση-Βελτίωση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. ς Δήμου Αλμυρού», «Ανάπλαση-Βελτίωση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Πτελεού Δήμου Αλμυρού», η «Αγροτική οδοποιία περιοχών ΟΠΑΑΧ Δήμου Αλμυρού-Αγροτική οδοποιία οικισμού Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Αχιλλείου Δήμου Αλμυρού», η «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού» και η «Ανάδειξη-Προστασία και αξιοποίηση της περιοχής «Λίμνες Ζερέλια»-Έργα ερμηνείας και διαχείρισης τος».

Επιπλέον, συζήτησαν και για έργα τα οποία η δημοτική αρχή θέλει να υλοποιήσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για έργα όπως η δημιουργία ς στον «Ξηριά», η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στα Ζερέλια καθώς και η αλλαγή των σωλήνων ς που περιέχουν αμίαντο.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την διαβεβαίωση όλων των πλευρών για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, ώστε να δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες οι οποίες χρειάζονται για να βρεθούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο στις δύσκολες αυτές μέρες τις οποίες βιώνουμε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση