Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση δημάρχου Αλμυρού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Συνάντηση δημάρχου Αλμυρού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση δημάρχου Αλμυρού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, μεταξύ του δημάρχου Αλμυρού Δημήτριου Εσερίδη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα και Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο. Στη αυτή συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηλίας Δαλακούρας. Ο κ. Συμεών Μπαλλής λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο Κοινοβούλιο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο δήμαρχος έθεσε επί τάπητος τα αυξημένα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στο Δήμο Αλμυρού και δυσχεραίνουν την ορθή λειτουργία του. Τόνισε την ανάγκη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων καθώς οι προσλήψεις υπαλλήλων πεντάμηνης ή οχτάμηνης διάρκειας δίνουν προσωρινή λύση στο πρόβλημα.
Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συντήρησης αλλά και κατασκευής της αγροτικής οδοποιίας, καθώς η περιοχή είναι κατά βάση γεωργοκτηνοτροφική και το δίκτυο αυτό εξυπηρετεί πολλούς δημότες , οι οποίοι μεταβαίνουν καθημερινά στην τους.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πορεία των έργων τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και οι δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα αυτά λόγω της γενικότερης δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα και οι οποίες εστιάζονται κυρίως στη χρηματοδότηση. Πρόκειται για όπως η «Βιοκλιματική Αναβάθμιση πλατείας κα περιμετρικών οδών κέντρου Αλμυρού», το «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης και Αγίας Τριάδας», η «Ανάπλαση-Βελτίωση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Σούρπης Δήμου Αλμυρού», «Ανάπλαση-Βελτίωση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Πτελεού Δήμου Αλμυρού», η «Αγροτική οδοποιία περιοχών ΟΠΑΑΧ Δήμου Αλμυρού-Αγροτική οδοποιία οικισμού Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Αχιλλείου Δήμου Αλμυρού», η «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού» και η «Ανάδειξη-Προστασία και αξιοποίηση της περιοχής «Λίμνες Ζερέλια»-Έργα ερμηνείας και διαχείρισης περιβάλλοντος».

Επιπλέον, συζήτησαν και για τα οποία η δημοτική αρχή θέλει να υλοποιήσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για όπως η δημιουργία γέφυρας στον «Ξηριά», η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στα Ζερέλια καθώς και η αλλαγή των σωλήνων ύδρευσης που περιέχουν αμίαντο.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την διαβεβαίωση όλων των πλευρών για συνεχή επικοινωνία και , ώστε να δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες οι οποίες χρειάζονται για να βρεθούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο στις δύσκολες αυτές μέρες τις οποίες βιώνουμε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση