Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σύντομα η λειτουργία Infokiosk με υπηρεσίες ενημέρωσης
Σύντομα η λειτουργία Infokiosk με υπηρεσίες ενημέρωσης

Σύντομα η λειτουργία Infokiosk με υπηρεσίες ενημέρωσης

Αναβάθμιση της Α’ ο κοινός στόχος του Φορέα Διαχείρισης και Επιμελητηρίου για την προσέλκυση επενδυτών

Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της υφιστάμενης λειτουργίας της Α’ με στόχο την προσέλκυση επενδυτών και την αξιοποίηση των υπαρχουσών, εγκαταλειμμένων σε πολλές περιπτώσεις, κτιριακών υποδομών, συμφώνησαν να προγραμματίσουν από κοινού ο Φορέας Διαχείρισης της Α’ και το Τμήμα Μεταποίησης του Επιμελητηρίου, με την αρωγή της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του προέδρου του Επιμελητηρίου, Αριστοτέλη Μπασδάνη, εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης με τον πρόεδρο του Τμήματος Μεταποίησης, Μιχάλη Σπανό.

Η αποτέλεσε συνέχεια μίας πρώτης επαφής που είχε γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία του Τμήματος Μεταποίησης και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις που δραστηριοποιούνται στην Α’ ΒΙΠΕ.

Κύρια ζητήματα που απασχόλησαν την συνάντηση, όπως και την προηγούμενη φορά, ήταν πρωτίστως η των επιχειρήσεων της Α’ ΒΙΠΕ, καθώς έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά διαρρήξεων στην περιοχή, η ανεπάρκεια του ηλεκτροφωτισμού και το απαρχαιωμένο και κατεστραμμένο δίκτυο που υπάρχει εκεί, αλλά και τα προβλήματα με την ελλιπή καθαριότητα, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα έχει ζητηθεί να υπάρχει από το Δήμο αμεσότερη και πυκνότερη δραστηριοποίηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα σε συμφωνία και με το Τμήμα Μεταποίησης, ζήτησε την αρωγή του Επιμελητηρίου προκειμένου να δημιουργηθεί μία γραμμή επικοινωνίας με άλλους φορείς, οι οποίοι εμπλέκονται επίσης στην ομαλή λειτουργία της Α’ ΒΙΠΕ.

Οι παριστάμενοι συμφώνησαν να ξεκινήσει σύντομα σε πρώτη φάση η καταγραφή και επανεξέταση του κόστους των βασικών υποδομών λειτουργίας της Α’ και τόνισαν πως απώτερος στόχος θα πρέπει να είναι η αναβάθμιση της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής ούτως ώστε να προσελκυσθούν επενδυτές σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό βιομηχανικό περιβάλλον, με άριστη λειτουργία και επαρκείς κτιριακές υποδομές, πολλές εκ των οποίων έχουν μέχρι τώρα εγκαταλειφθεί στην τύχη τους.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του Φορέα, Ιωάννα Κιντά, η λειτουργία σε λίγο καιρό στην είσοδο της Α’ ΒΙΠΕ, ενός Infokiosk, το οποίο θα παρέχει ενημέρωσης σε επισκέπτες και ενδιαφερόμενους, ενώ θα χρησιμεύει και ως χώρος συνεδριάσεων του Φορέα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση