Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)
Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)

Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)

Ξεκινούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, από την Θεσσαλίας, μετά την του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, οι του υ «Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος--)», συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. .

Η έναρξη των εργασιών θα αφορά στην τοποθέτηση πλέγματος σε κομα βραχώδους πρανούς ορύγματος που παρουσιάζουν καταπτώσεις βράχων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να τοποθετηθεί πλέγμα σε δυο βραχώδη ορύγματα τα οποία βρίσκονται μεταξύ της περιοχής Μεγάλης Βελανιδιάς και Χρυσής Ακτής Παναγιάς, με παράλληλα άρση των υφιστάμενων βραχωδών καταπτώσεων.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνουν επίσης κατασκευή οδού προς Σκοπευτήριο Αγχιάλου, κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα της οδού, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας τεχνικών έργων, επισκευή υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα με εργασίες φρεζαρίσματος και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και εργασίες διαγράμμισης.

Σε δηλώσεις της η Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Ως Θεσσαλίας παρεμβαίνουμε καθημερινά στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, συντηρώντας υφιστάμενα οδικά δίκτυα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής διέλευση οχημάτων. Η ασφαλής μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες και όλες μας οι προσπάθειες συντελούν σε αυτό ακριβώς».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση