Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)
Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)

Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)

Ξεκινούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά την υπογραφή σύμβασης του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, οι εργασίες του έργου «Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)», συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.

Η έναρξη των εργασιών θα αφορά στην τοποθέτηση πλέγματος σε κομμάτια βραχώδους πρανούς ορύγματος που παρουσιάζουν καταπτώσεις βράχων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να τοποθετηθεί πλέγμα σε δυο βραχώδη ορύγματα τα οποία βρίσκονται μεταξύ της περιοχής Μεγάλης Βελανιδιάς και Χρυσής Ακτής Παναγιάς, με παράλληλα άρση των υφιστάμενων βραχωδών καταπτώσεων.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνουν επίσης κατασκευή οδού προς Σκοπευτήριο Αγχιάλου, κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα της οδού, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας τεχνικών έργων, επισκευή υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα με εργασίες φρεζαρίσματος και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και εργασίες διαγράμμισης.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας παρεμβαίνουμε καθημερινά στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, συντηρώντας υφιστάμενα οδικά δίκτυα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής διέλευση οχημάτων. Η ασφαλής μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες και όλες μας οι προσπάθειες συντελούν σε αυτό ακριβώς».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνίαση κλοπής καταστήματος - https://t.co/7wBmbQWYdg -

  • Ένας τραυματίας από εκτροπή αυτοκινήτου στην εθνική οδό - https://t.co/56LADLs2Rz -

  • Πότε ένα κρούσμα θεωρείται ύποπτο για κορωνοϊό - https://t.co/f00fWXK1PS -

"Αλιεύοντας" την είδηση