Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)
Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)

Συντήρηση της Ε.Ο.30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)

Ξεκινούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά την υπογραφή σύμβασης του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, οι εργασίες του έργου «Συντήρηση της Ε.Ο.30 (--)», συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.

Η έναρξη των εργασιών θα αφορά στην τοποθέτηση πλέγματος σε κομμάτια βραχώδους πρανούς ορύγματος που παρουσιάζουν καταπτώσεις βράχων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να τοποθετηθεί πλέγμα σε δυο βραχώδη ορύγματα τα οποία βρίσκονται μεταξύ της περιοχής Μεγάλης Βελανιδιάς και Χρυσής Ακτής Παναγιάς, με παράλληλα των υφιστάμενων βραχωδών καταπτώσεων.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνουν επίσης κατασκευή οδού προς Σκοπευτήριο Αγχιάλου, κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα της οδού, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας τεχνικών έργων, επισκευή υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα με εργασίες φρεζαρίσματος και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και εργασίες διαγράμμισης.

Σε της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα ανέφερε: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας παρεμβαίνουμε καθημερινά στο επαρχιακό και αρμοδιότητάς μας, συντηρώντας υφιστάμενα οδικά δίκτυα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής διέλευση οχημάτων. Η ασφαλής ανθρώπων και εμπορευμάτων είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες και όλες μας οι προσπάθειες συντελούν σε αυτό ακριβώς».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση