Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας ενίσχυσης του βαθμού ασφάλειας του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρεί στη συντήρηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας   Κώστα Αγοραστό, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη, η σύμβαση αρχικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ 2017».

Με τη συγκεκριμένη σύμβαση θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες σε σημεία τα οποία έχουν καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων με τη μελέτη να αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών, στη βελτίωση και στη καλή λειτουργία εν γένει των κόμβων και των δικτύων φωτεινής σηματοδότησης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας.

Στόχος, η αποκατάσταση ή αντικατάσταση τυχόν φθορών και η βελτίωση των συνθηκών για την ασφαλέστερη και ομαλή μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και τη διακίνηση των εμπορευμάτων στο οδικό κύκλωμα της Μαγνησίας.

Σε του μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με εξαιρετικά περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων.

Με τη συγκεκριμένη εργολαβία προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες συντήρησης και αντικατάστασης του εξοπλισμού ηλεκτροφωτισμού και της φωτεινής σήμανσης.

Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση