Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συντηρεί το οδικό δίκτυο της Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Συντηρεί το οδικό δίκτυο της Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί το οδικό δίκτυο της Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με έργο προϋπολογισμού 1,8 εκτ. ευρώ

Σε εργσίες συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας προχωρά η Θεσσαλίας, καθώς μετά την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας πρόκειται να υπογράψει σύντομα την σύμβαση κατασκευής του έργου: «Συντήρηση στο οδικό δίκτυο (ασφαλτικά, σήμανση, ασφάλεια) χρήση 2017-2018».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.800.000,00 € και θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ς Θεσσαλίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο  Κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την ασφαλέστερη των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των εμπορευμάτων. Σε μια δύσκολη περίοδο συνεχίζουμε να διεκδικούμε πόρους από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και να υλοποιούμε χρήσιμα για τη Θεσσαλία. Με όπως αυτό δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας για την μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και ταυτόχρονα ρίχνουμε χρήμα στην τοπική οικονομία».

Με τις εργασίες αυτές αντιμετωπίζονται προβλήματα συνήθους συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Μαγνησίας. Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή, την συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια –λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη και σε όλο το δικό δίκτυο.  Παράλληλα θα γίνει διαγράμμιση στα τμήματα που θα γίνει αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων και σε τμήματα που υποδείξει η Υπηρεσία.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση