Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συντηρεί το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Π.Ε. Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Συντηρεί το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Π.Ε. Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Π.Ε. Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

: «Βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου»

Σε που αφορούν στην επιδιόρθωση ηλεκτρολογικών βλαβών των δικτύων ηλεκτροφωτισμού, την συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών και των δικτύων τους καθώς και όλες τις συναφείς για την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία των ανωτέρω εγκαταστάσεων στην και Σποράδων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το επόμενο διάστημα υπογράφεται η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Ενώ θα επεκταθεί σημειακά το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στη περιοχή Μαλάκι και στον κόμβο Αμαλιάπολης καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο κριθεί απαραίτητο.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Β. Σποράδων , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας όπου υπάρχει ανάγκη.

Πρόκειται για απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών.

Με το έργο αυτό ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα» τονίζει σε του ο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση