Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συντηρεί το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Π.Ε. Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Συντηρεί το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Π.Ε. Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Π.Ε. Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου»

Σε εργασίες που αφορούν στην επιδιόρθωση ηλεκτρολογικών βλαβών των δικτύων ηλεκτροφωτισμού, την των φωτεινών σηματοδοτών και των δικτύων τους καθώς και όλες τις συναφείς εργασίες για την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία των ανωτέρω εγκαταστάσεων στην και Σποράδων προχωρά η Θεσσαλίας.

Το επόμενο διάστημα υπογράφεται η του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Ενώ θα επεκταθεί σημειακά το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στη περιοχή Μαλάκι και στον κόμβο ς καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο κριθεί απαραίτητο.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ς και Β. Σποράδων , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. ς όπου υπάρχει ανάγκη.

Πρόκειται για υποδομές απολύτως απαραίτητες για την της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών.

Με το έργο αυτό ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα» τονίζει σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

"Αλιεύοντας" την είδηση