Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Βολιώτες στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη
Βολιώτες στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη

Βολιώτες στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη

Τρία πούλμαν με συνταξιούχους αναχώρησαν νωρίς το πρωί από το Βόλο για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην συμπρωτεύουσα, μετά από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο.

Από το Βόλο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας Γ. Ρούσσας, αναχώρησαν τρία πούλμαν ένα με συνταξιούχους του ΟΑΕΕ ΤΣΑ, ΟΑΕΕ – ΤΣΑ, ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ και ΑΤ, ένα πούλμαν με συνταξιούχους από την ΑΓΕΤ και ένα τρίτο πούλμαν με συνταξιούχους ΙΚΑ και από την Θεσσαλία συνολικά εννέα .

Όπως ανέφερε ο κ. Ρούσσας «Καταφέραμε να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας, αλλά θα έπρεπε όλοι οι να βγουν στους δρόμους. Θα πρέπει να μπλοκάρουμε όλες τις αντεργατικές πολιτικές».

α σημειωθεί ότι χθες πραγματοποιήθηκε κινητο των συνταξιούχων στην Κρήτη, σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή συνταξιούχων από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο και αύριο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αθήνα με συμμετοχή των συνταξιούχων από την υπόλοιπη Ελλάδα

Οι συνταξιούχοι απαιτούν να σταματήσει τ κάθε συζήτηση για μείωση των συντάξεων, αποκατάσταση όλων των περικοπών σε συντάξεις και δ, να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί – αντιασφαλιστικοί φορομπηχτικοί νόμοι, καμία των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης καθώς κι αποκλειστικά δημόσια υγεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση