Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Βολιώτες στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη
Βολιώτες στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη

Βολιώτες στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη

Τρία πούλμαν με συνταξιούχους αναχώρησαν νωρίς το πρωί από το Βόλο για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην συμπρωτεύουσα, μετά από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν συνταξιούχοι από τη , τη Μακεδονία, τη και την Ήπειρο.

Από το Βόλο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Μαγνησίας Γ. Ρούσσας, αναχώρησαν τρία πούλμαν ένα με συνταξιούχους του ΤΣΑ, – ΤΣΑ, ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ και , ένα πούλμαν με συνταξιούχους από την ΑΓΕΤ και ένα τρίτο πούλμαν με συνταξιούχους και από την συνολικά εννέα .

Όπως ανέφερε ο κ. Ρούσσας «Καταφέραμε να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας, αλλά θα έπρεπε όλοι οι συνταξιούχοι να βγουν στους δρόμους. Θα πρέπει να μπλοκάρουμε όλες τις αντεργατικές πολιτικές».

Να σημειωθεί ότι χθες πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση των συνταξιούχων στην Κρήτη, σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή συνταξιούχων από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη και την Ήπειρο και αύριο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αθήνα με συμμετοχή των συνταξιούχων από την υπόλοιπη Ελλάδα

Οι συνταξιούχοι απαιτούν να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για μείωση των συντάξεων, αποκατάσταση όλων των περικοπών σε και δώρα, να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί – αντιασφαλιστικοί φορομπηχτικοί νόμοι, καμία των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης καθώς κι αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια #ξυλοδαρμός - https://t.co/qJU2pYVhT3 -

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

"Αλιεύοντας" την είδηση