Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνέδριο “Η Μαγνησία ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία”
Συνέδριο “Η Μαγνησία ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία”

Συνέδριο “Η Μαγνησία ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία”

H Ένωση Ξενοδόχων . ς και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» διοργανώνουν το «Η ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία», την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 και ώρα 16:30 στο DOMOTEL XENIA Hotel, Πλαστήρα 1 στο Βόλο.

Ο τουρισμός στον 21ο αιώνα έχει διαφοροποιηθεί δραματικά. Αυτό, μεταξύ άλλων, οφείλεται και στην υψηλή διείσδυση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επις (ΤΠΕ) στην τουριστική , στην ανάγκη να διασφαλισθεί και να προβληθεί η ποιότητα των τουριστικών προορισμών καθώς και στην ανάγκη να εμπλουτιστεί η τουριστική εμπειρία των ταξιδιωτών αξιοποιώντας τις τοπικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Σκοπός του υ είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας αξιοποίησης της πολιτιστικής πολυμορφίας στη του τουρισμού, η κατανόηση των τάσεων και των τοπικών δυνατοτήτων, αλλά και η ενημέρωση για τα νέα εργαλεία και τις σύγχρονες μεθόδους που διευκολύνουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Μαγνησίας ως τουριστικό προορισμό, παρουσιάζοντας τέλος τα ενεργά χρηματοδοτικά προγράμματα προς την κατεύθυνσή αυτή.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν την σημασία του τουρισμού ως μέσο ανάπτυξης κατά την οικονομική κρίση, εστιάζοντας στη .

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση Συμμετοχής» και φάκελος συνεδρίου ο οποίος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και το που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου CS.Tour για την ανάπτυξη της Πολιτισμικής Επίγνωσης και των Κοινωνικών δεξιοτήτων και απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν μια καριέρα στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για τη συμμετοχή σας απαιτείται προεγγραφή, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και την προεγγραφή συμμετοχής στο συνέδριο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου http://synedrio.cstour.eu/ ή επικοινωνήστε με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας στο τηλ. 2421020273 ή τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ, τηλ. 2421038333, email: synedriocstour@dimitra.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση