Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζουν Οικονομική, ΕΠΖ και Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζουν Οικονομική, ΕΠΖ και Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζουν Οικονομική, ΕΠΖ και Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Τρείς συνεδριάσεις περιλαμβάνονται στο αυτοδιοικητικό μενού του Βόλου. Συγκεκριμένα συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή, αύριο Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Πέμπτη το .

Στην Οικονομική Επιτροπή, που συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 13.00, στο , θα γίνει η κατάρτιση όρων και η σύνταξη διακήρυξης του έργου ¨Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Φιλελλήνων¨.

Επίσης θα ληφθεί για τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ¨Προμήθεια ενός καινούργιου πετρελαιοκίνητου ημιφορτηγού αυτοκινήτου με ανατροπή, ανοιχτού τύπου, ωφέλιμου φορτίου 1,7 τόνων της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου¨ ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 42.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η θα εγκρίνει τη μελέτη (ενδεικτικός προϋπολογισμός – τεχνικές προδιαγραφές) για τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ¨Προμήθεια μιας ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής, συμπεριλαμβανομένου και ενός ψηφιακού μετατροπέα ήχου (από 7.1 κανάλια ψηφιακού ήχου σε 7.1 κανάλια αναλογικού ήχου), για την αίθουσα του Μεταξουργείου¨ προϋπολογισμού 36.900 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Ακόμη, θα ληφθεί για τη διενέργεια του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ¨Προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και των Νομικών Προσώπων έτους 2016″, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 24.114,26 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για την κατάρτιση των όρων διακήρυξης του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ¨Δημιουργία χώρου παιδιού¨ και για τη διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας ¨Προμήθεια και αντικατάσταση φθαρμένων φωτιστικών παλαιάς τεχνολογίας με νέα σύγχρονης τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας¨ προϋπολογισμού 73.455,60 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Συνεδριάζει η ΕΠΖ

Αύριο Τρίτη 19 Απριλίου, στις 13.00 στο Βόλου, συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με 36 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων τρεις χορηγήσεις ς μουσικών οργάνων, τέσσερις αφαιρέσεις ς μουσικών οργάνων και επτά ανακλήσεις άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος.

Η ΕΠΖ θα λάβει απόφαση για τη διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντος περιπτέρου που βρίσκεται στη Δ.Ε. Βόλου στη συμβολή των οδών Αντωνοπούλου και Γαλλίας και θα λάβει απόφαση τροποποίησης της 170/2015 κανονιστικής απόφασης παραχώρησης χρήσης κ.χ. εντός του ενιαίου Δήμου Βόλου- από αναβολή υπ' αριθ.48/2016 απόφαση και τέλος θα ληφθεί απόφαση έγκρισης διάθεσης χώρου για την εκτέλεση έργου υδρευτικής ς σε κοινόχρηστο χώρο.

Το

Την Πέμπτη 21 Απριλίου, στις 18.30 στο Δημαρχείο Βόλου, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 28 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης για την αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας Οικοδομικού Συνεταιρισμού Εν Ενεργεία Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας στην περιοχή Αγίου Στεφάνου.

Επίσης, θα εγκριθεί η διενέργεια και εκκίνησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας πλαστικών σάκων απορριμμάτων του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 73.779,09 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα εγκριθεί μελέτη για την προμήθεια αναλωσίμων μεταφορικών μέσων 2016 προϋπολογισμού 44.107,91 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τέλος, υα ληφθεί απόφαση για την “Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Δήμου Βόλου: α) για τη δημιουργία ενεργειακών αποτυπωμάτων σε σχολικά κτίρια και κτίρια του Δήμου και β) για τις άδειες λειτουργίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση