Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει σήμερα  Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα το με 54 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Στη συνεδρίαση, αναμένεται να εγκριθεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης του Δήμου Β΄Φάση Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2019 και να εγκριθούν οι διαδικασίες κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου 2015-2016.

 

Επιπλέον αναμένεται να γίνει καταγγελία της από 09/02/2004 Σύμβασης Παραχώρησης Τουριστικής Μονάδας στην Πορταριά (Ξενοδοχειακό Συγκρότημα ΘΕΟΞΕΝΙΑ), όπως αυτή επικαιροποιήθηκε και συμπληρώθηκε με την από 19.12.2013 μεταξύ του Δήμου Βόλου και της αναδόχου ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Πηνειός Ανώνυμη Εταιρία».

 

Στη συνεδρίαση αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την εκκίνηση διαγωνισμού για την περισυλλογή-φιλοξενία- αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση «Μαραθάς», διάρκειας δώδεκα μηνών και έγκριση του τρόπου, ενώ θα γίνει ενημέρωση επί της τροποποίησης απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων της μονάδας παραγωγής χημικών προϊόντων και πλαστικών ειδών συσκευασίας φερόμενης ιδιοκτησίας της “ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ .Ε.” στην ” ΒΙΠΕ Βόλου στο Δήμο Βόλου της Π.Ε. Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κι ενημέρωση επί της τροποποίησης της απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του Λιμένα Βόλου για την περιβαλλοντική αδειοδότηση υδατοδρομίου.

Παράλληλα αναμένεται να εγκριθεί η μελέτη κι ο τρόπος εκτέλεσης για την ολοκλήρωση του έργου «Πολυώροφο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος- Φιλελλήνων», κατ” εκτίμηση προϋπολογισμού 2.400.000ευρώ, αναμένεται να ληφθεί απόφαση έγκρισης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης έτους 2016 μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος – Δήμου Βόλου και Δ.Ο.Ε.Π..Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (υπ” αριθμ. 57/2016 απόφαση ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και να εγκριθεί ο Ισολογισμός Λήξης Εκκαθάρισης της υπό εκκαθάριση δημοτικής επιχείρησης ειδικού σκοπού με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΒΟΛΟΥ.
Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου θα μεταδοθεί ζωντανά και όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν θα μεταδίδεται στο pagasitikosnews.com,  αρκεί να κάνουν ένα κλικ  εδώ:

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση