Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει Μ. Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή
Συνεδριάζει Μ. Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει Μ. Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει αύριο Μ. Τρίτη, στις 13.00, στο Δημαρχείο Βόλου, η , με 15θ έματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων η υποβολή των πρακτικών της επιτροπής για τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Βόλου έτους 2016 προϋπολογισμού 73.775,40 € συμπεριλαμβανομένου του 23%.

Επίσης, θα εγκριθεί το της δημοπρασίας για την εκμίσθωση έκτασης 500,00 τ.μ. στη θέση “Σαρακηνός” της Δ.Ε. Μακρινίτσας για την εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας και το της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κτιρίου – δημοτικού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός του Δημοτικού πάρκου . Παγασών.

Τέλος, η θα λάβει για την αποδοχή δωρεάς της Coca – Cola 3Ε Ελλάδος Α.Β. σχετικά με τις αναπλάσεις αύλειων χώρων ενός βρεφονηπιακού και τεσσάρων παιδικών σταθμών του Δήμου Βόλου και, τέλος θα γίνει άνοιγμα των προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανικών κάδων αποκομιδής απορριμμάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση