Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Με 54 θέματα ημερήσιας διαταξης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, μεταξύ των οποίων το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης 2015-2019 και τις διαδικασίες κατάρτισης του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου 2015-16.

Επίσης, το σώμα θα λάβει απόφαση ς μελέτης και τρόπου εκτέλεσης για την ολο του υ “Πολυώροφο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος-Φιλελλήνων”, κατ' εκτίμηση προϋπολογισμού 2.400.000 €, ενώ θα γίνει ενημέρωση για την τροπο περιβαλλοντικών όρων του λιμανιού για την περιβαλλοντική αδειοδότηση υδατοδρομίου.
Επίσης, θα ληφθεί απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού για την περισυλλογή-φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση “Μαραθάς”, διάρκειας 12 μηνών.

Επιπλεον το Δ.Σ. Βόλου αναμένεται να κάνει δεκτή την καταγγελία σύμβασης παραχώρησης του Θεοξένια ς και θα λάβει απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού προϋπολογισμού 24.000 € για την και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και των ομικών του Προσώπων.

Τέλος, αναμένεται να ληφθεί απόφαση έγκρισης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης έτους μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Περιφέρειας ς & Στερεάς Ελλάδος – Δήμου Βόλου και Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και να εγκριθεί ο ισολογισμός Λήξης Εκκαθάρισης της υπό εκκαθάριση δημοτικής επιχείρησης ειδικού σκοπού με την επωνυμία Δημοτικό Ραδιόφωνο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση