Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Με 54 θέματα ημερήσιας διαταξης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 18.30 το Συμβούλιο Βόλου, μεταξύ των οποίων το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης 2015-2019 και τις διαδικασίες κατάρτισης του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου 2015-16.

Επίσης, το σώμα θα λάβει απόφαση έγκρισης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης για την ολοκλήρωση του έργου “Πολυώροφο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος-Φιλελλήνων”, κατ’ εκτίμηση προϋπολογισμού 2.400.000 €, ενώ θα γίνει ενημέρωση για την τροποποίηση περιβαλλοντικών όρων του λιμανιού για την περιβαλλοντική αδειοδότηση υδατοδρομίου.
Επίσης, θα ληφθεί απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού για την περισυλλογή-φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, στο ενδιαίτημα στη θέση “Μαραθάς”, διάρκειας 12 μηνών.

Επιπλεον το αναμένεται να κάνει δεκτή την καταγγελία σύμβασης παραχώρησης του Θεοξένια Πορταριάς και θα λάβει απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού προϋπολογισμού 24.000 € για την και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και των Νομικών του Προσώπων.

Τέλος, αναμένεται να ληφθεί απόφαση έγκρισης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης έτους 2016 μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος – Δήμου Βόλου και Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και να εγκριθεί ο ισολογισμός Λήξης Εκκαθάρισης της υπό δημοτικής επιχείρησης ειδικού σκοπού με την επωνυμία Ραδιόφωνο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση