Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 41 θέματα ημερήσιας διάταξης και κυριότερο τη διεξαγωγή ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου, της ΔΕΥΑΜΒ, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 180.000 €, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., διάρκειας ενός έτους, συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. το Συμβούλιο Βόλου.

Επίσης θα αποφασιστεί η παραχώρηση αιθουσών και υλικού (κάλπες και παραβάν) για τη διενέργεια εκλογής προέδρου Νέας Δημοκρατίας, του Δημαρχείου Βόλου για βράβευση μαθητών από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας και του Δημαρχείου Ν. Αγχιάλου σε φορείς και στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου.

Ακόμη , θα ληφθεί για εκμίσθωση του κοιννοτικού καταστήματος Γλαφυρών και θα ληφθεί για την αντικατάσταση της προέδρου στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων (ΔΕΠΙΣ).

Το σώμα θα λάβει έγκρισης της μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου «Πεζογέφυρα Κραυσίδωνα πλησίον της οδού Αγ. Γεωργίου» και θα εγκρίνει τις εργασίες της σύμβασης «Μελέτη – Πίνακας Υλοτομίας Δασών Δήμου Βόλου (Μακρινίτσας, Δράκειας, Αγίου Λαυρεντίου), διαχειριστικού Έτους 2015.

Επιπλέον, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Παρέμβαση σε δύο κτίρια της πρώην Παιδόπολης Αγριάς για τη δομής ΣΥΔ» και απόφαση για την παραλαβή του Β2 Σταδίου της μελέτης:«Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησίας» και για την παραλαβή της Μελέτης Στρατηγικών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) στο πλαίσιο της μελέτης «Αναθεώρησης και Επέκτασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος (Π.Σ.) Βόλου».

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ).

Νωρίτερα η

Την ίδια ημέρα Θα προηγηθεί, στις 13.00 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με 12 θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων η ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την εκτέλεση της προμήθειας φυτών του Δήμου Βόλου με πρόχειρο Διαγωνισμό για τα έτη 2015-2016, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 27.992,37€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Η επιτροπή θα λάβει απόφαση για την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια γεωργικών μηχανημάτων του Δήμου Βόλου για το έτος 2015″, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 44.994,20 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και για την «προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών για τις ανάγκες των Διευθύνσεων του Δήμου Βόλου για ένα έτος», ενδεικτικού προϋπολογισμού 57.805 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Τέλος, θα γίνει έγκριση για την ανάθεση εκτέλεσης εργασιών επισκευής στο 35ο Νηπιαγωγείο στο πλαίσιο του έργου: «Συντήρηση & Ανακαίνιση σχολικών κτιρίων 2014″.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση