Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδρίασε η Επιτροπή Κοινωνικής Υποστήριξης της ΠΕΜΣ
Συνεδρίασε η Επιτροπή Κοινωνικής Υποστήριξης της ΠΕΜΣ

Συνεδρίασε η Επιτροπή Κοινωνικής Υποστήριξης της ΠΕΜΣ

Παρουσία του κ. Λαχανά, συμβούλου της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Σοφίας Νικολάου, συνεδρίασαν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Υποστήριξης Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, παρουσία  της αντιπεριφερειάρχη  ΠΕΜΣ Δωροθέας  Κολυνδρίνη , κ. Παπαϊωάννου αντεισαγγελέας, Βασ. Μπακαλιάνου δικηγόρος, κ. Κολημήτρα προϊσταμένη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕΜΣ και ο κ. Μάγου, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, έγινε ενημέρωση για την ακόμη καλύτερη λειτουργία της Επιτροπής, για τις δράσεις της, το σκοπό της και σε ποιο πλαίσιο μπορούν να αναπτυχθούν οι συγκεκριμένες δράσεις.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων επί της λειτουργίας και των θεμάτων της Επιτροπής με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία και την αποτελεσματικότητά της.

Όπως ειπώθηκε, η σύσταση της Επιτροπής έχει καθαρά κοινωνικά χαρακτηριστικά και αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε ανθρώπους κοινωνικά αδύναμους και σε αυτό επικεντρώνονται οι σκοποί και οι δράσεις της.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η και Σποράδων είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα που συγκρότησε την Επιτροπή και το πιο σημαντικό, η πρώτη που λειτούργησε την πενταμελή Επιτροπή Κοινωνικής Υποστήριξης.

Αποστολή της Επιτροπής είναι η ενημέρωση των κρατουμένων ή των απολυθέντων σχετικά με θέματα που αφορούν στη νομική και κοινωνική του κατάσταση, καθώς και η υποβοήθησή του για προσαρμογή στην κοινωνική ζωή.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση