Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδρίασε η ΔΕΕΠ Μαγνησίας
Συνεδρίασε η  ΔΕΕΠ Μαγνησίας

Συνεδρίασε η ΔΕΕΠ Μαγνησίας

Τη σημερινή τακτική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, άνοιξε ο πρόεδρος παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, των βουλευτών του Νομού Αθανάσιου Λιούπη και Κων/νου Μαραβέγια, εκπροσώπων του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Χρήστου Τριαντόπουλου .

Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν επίσης οι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ του Νομού: Ιωάννης Κατσίβελος, Φιλίτσα Λαμπαδάρη, Απόστολος Δήμου και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Απόστολος Κουταρέλος, ο πρόεδρος της Δημήτρης Χατζής και μέλη της νεολαίας . Έγινε εκτενής ενημέρωση και συζήτηση μεταξύ των μελών σχετικά με τη πολιτική επικαιρότητα.

Στο δεύτερο θέμα της ημερησίας διάταξης πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος σε οργανωτικά και οικονομικά θέματα με όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ να καταλήγουν σε μια γόνιμη, αμφίδρομη και καλή συνεργασία.

Για την πανδημία συζητήθηκε η συνεχής προτροπή και η ενημέρωση της κοινής γνώμης για εντατικοποίηση των εμβολιασμών. Το εμβόλιο κατά του covid19 που αποτελεί το μοναδικό όπλο που προσφέρει η επιστήμη στην παγκόσμια κοινότητα και το οποίο παρέχει η Ελληνική Πολιτεία σε όλους τους συμπατριώτες μας.
“Πιο ενωμένοι από ποτέ, πιο αποφασισμένοι από ποτέ, αλλάζουμε την και αγωνιζόμαστε για μια πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη κοινωνία.
Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να επικοινωνήσουμε σωστά στους συμπολίτες μας το πλούσιο κυβερνητικό έργο” δήλωσαν οι συμμετέχοντες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση