Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σύνεδροι της ΛΑΕ Μαγνησίας στην Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του κόμματος
Σύνεδροι της ΛΑΕ Μαγνησίας στην Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του κόμματος

Σύνεδροι της ΛΑΕ Μαγνησίας στην Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του κόμματος

Ολοκληρώθηκν με επιτυχί οι προβλεπόμενες προσυνεδριακές εσωπαραταξιακές διαδικασίες της και η εκλογή 14 αντιπροσώπων βάσει του εκλογικού μέτρου για την Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της ΛΑΕ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από Παρασκευή 24/6 μέχρι και Κυριακή 26/6.

Όλη η διάρκεια της προσυνεδριακής διαδικασίας χαρακτηρίστηκε από πλούσιο, γόνιμο και απολύτως ειλικρινή και συντροφικό διάλογο στα ζητήματα που θα απασχολήσουν την πανελλαδική συνδιάσκεψη του Μετώπου.

Στις δύο Νομαρχιακές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, σημειώθηκε ενθαρρυντικά μεγάλη συμμετοχή, ιδιαίτερα από νέους συντρόφους που πλαισίωσαν το τελευταίο διάστημα το εγχείρημα της Λαϊκής Ενότητας, πεισμένοι για τον πρωτοπόρο και καθοριστικό ρόλο που προορίζεται να διαδραματίσει στη σωτηρία της ς μας και του Λαού της από τον μνημονιακό όλεθρο που σκορπούν παλιοί και νέοι υπηρέτες των Μνημονίων.

Με την ιδρυτική της συνδιάσκεψη η ΛΑΕ θα προσπαθήσει να δώσει απάντηση από την δική της σκοπιά στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία στο σύνολο της και την ίδια την αριστερά ξεχωριστά.

Ο κόσμος της εργασίας δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και τις επιλογές που κάνει η κυβέρνηση του και της παρέας του σε βάρος όλων των κατακτήσεων του που έγιναν με αίμα και θυσίες όλες τις προηγούμενες δεκαετίες . Οι εργαζόμενοι και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού που υποφέρει από την ανεργία, την φτώχια, την μείωση των μισθών και των συντάξεων , την φορομπηχτικές επιλογές, το σμπαράλιασμα των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, τις συμφέρουσες ιδιωτικοποιήσεις προς την ολιγαρχία ντόπια και ξένη, όπως και το φάγωμα από τα κοράκια της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα πολίτη αντιλαμβάνεται ότι αυτή η κυβέρνηση τον εξαπάτησε με ψεύτικες υποσχέσεις που καμιά σχέση δεν έχουν με την μαύρη σημερινή πραγματικότητα που βιώνει.

Η ΛΑΕ σήμερα καλείται (όπως και οι άλλες δυνάμεις της αριστεράς) να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση, να ξαναδώσουν ελπίδα και αγωνιστικότητα στον λαό. Να σταθούν στο πλευρό του κόσμου της εργασίας και του πολιτισμού, να δώσουν και να πάρουν από την ανεξάντλητη δύναμη της εργατικής τάξης. Να προωθήσουν την και του κόσμου της μισθωτής εργασίας με τα μικρό μεσαία στρώματα του χωριού και της πόλης για την διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής και ς συμμαχίας με στόχο την μιας κυβέρνησης εξόδου από τον φαύλο κύκλο του σάπιου καταστροφικού συστήματος με προοπτική τον σοσιαλισμό.

Αυτόν ακριβώς το δρόμο, η ΛΑΕ εννοεί να τον βαδίσει μέχρι το τέλος αταλάντευτα και ανυποχώρητα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση