Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στον Βόλο
Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στον Βόλο

Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στον Βόλο

Πολλαπλά κλοπών χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας που εκτελεί το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Βόλου στο οδικό δίκτυο του Βόλου. Την ίδια στιγμή ανησυχία προκαλούν τα πρόσφατα, πολλαπλά κλοπών χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο.

Αναφορικά με τα έργα οδοποιίας – οι περιλαμβάνουν τοποθέτηση νέων ασφαλτοτάπητων – το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ηπείρου, μεταξύ των οδών Αργοναυτών και Ιάσονος, καθώς και της οδού Θουκυδίδη, πίσω από το , ενώ αντίστοιχες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Νέας Ιωνίας.

Όπως επισήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θαν. Σταυρίδης «η υπηρεσία συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος συντήρησης των δρόμων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, όπου φυσικά κρίνεται αναγκαία η παρέμβασή μας λόγω προβλημάτων στο ή και λόγω παλαιότητας της ασφάλτου. Στόχος μας, όπως και με όλα τα έργα που υλοποιούμε, είναι η βελτίωση της εικόνας της πόλης αλλά πάνω από όλα η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών».

Πολλαπλά κρούσματα κλοπής
χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο

Εν τω μεταξύ ανησυχία προκαλούν τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, από αγνώστους οι οποίοι και προφανώς εκμεταλλεύονται το χαλκό, κι αυτό διότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην αρμόδια Υπηρεσία.

Η αποκατάσταση των φθορών είναι χρονοβόρα με αποτέλεσμα να μειώνεται εξαιρετικά ο που μπορεί να διαθέσει η υπηρεσία για την αντιμετώπιση των άλλων προβλημάτων που παρουσιάζονται στη συντήρηση των ηλεκτρολογικών δικτύων των δημοτικών και σχολικών κτιρίων αλλά και των δημοτικών δικτύων.

Από την πλευρά του ο κ. Σταυρίδης εφιστά την προσοχή σε όλους τους και ζητά να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία εφόσον υποπέσει κάτι στην αντίληψη τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση