Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στον Βόλο
Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στον Βόλο

Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στον Βόλο

Πολλπλά κρούσμτα κλοπών χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας που εκτελεί το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου στο του . Την ίδια στιγμή ανησυχία προκαλούν τα πρόσφατα, πολλαπλά κρούσματα κλοπών χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο.

Αναφορικά με τα έργα οδοποιίας – οι περιλαμβάνουν τοποθέτηση νέων ασφαλτοτάπητων – το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ηπείρου, μεταξύ των οδών Αργοναυτών και , καθώς και της οδού Θουκυδίδη, πίσω από το , ενώ αντίστοιχες εργασίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Νέας Ιωνίας.

Όπως επισήμανε ο αρμόδιος Θαν. Σταυρίδης «η υπηρεσία συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος συντήρησης των δρόμων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, όπου φυσικά κρίνεται αναγκαία η παρέμβασή μας λόγω προβλημάτων στο ή και λόγω παλαιότητας της ασφάλτου. Στόχος μας, όπως και με όλα τα έργα που υλοποιούμε, είναι η βελτίωση της εικόνας της πόλης αλλά πάνω από όλα η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών».

Πολλαπλά κρούσματα κλοπής
χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο

Εν τω μεταξύ ανησυχία προκαλούν τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, από αγνώστους οι οποίοι και προφανώς εκμεταλλεύονται εμπορικά το χαλκό, κι αυτό διότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην αρμόδια Υπηρεσία.

Η αποκατάσταση των φθορών είναι χρονοβόρα με αποτέλεσμα να μειώνεται εξαιρετικά ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει η υπηρεσία για την αντιμετώπιση των άλλων προβλημάτων που παρουσιάζονται στη συντήρηση των ηλεκτρολογικών δικτύων των δημοτικών και σχολικών κτιρίων αλλά και των δημοτικών δικτύων.

Από την πλευρά του ο κ. Σταυρίδης εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες και ζητά να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία εφόσον υποπέσει κάτι στην αντίληψη τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση