Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία
Συνεχίζεται η κουνουποκτονία  στη Μαγνησία

Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία

Συνεχίζεται το πρόγραμμα της ς από την – Β. Σποράδων, που προβλέπει δειγματοληψίες για εντοπισμό εστιών, ψεκαστικές εφαρμογές προνυμφοκτονίας και έλεγχο αποτελεσματικότητας ψεκασμών.

Σήμερα Σάββατο, τα συνεργεία ς θα κάνουν ψεκασμούς στο στην εκβολή του χειμάρρου Βρύχωνα και του ρέματος Κουφάλας στην Αρτέμιδα, στο Μαλάκι, στις θέσης Βάλτος, Σουτραλί και στην εκβολή του χειμάρρου Ματσάγγου Αγριάς, στο χείμαρρο Ξεριά Αισωνίας, στην Πορταριά, τη Μακρινίτσα στο Κέντρο ς Προσφύγων κατά μήκος του χειμάρρου Ξηριά στη Ν. Ιωνία, στα Πλατανίδια και στο χώρο στάθμευσης στη Ν. Αγχίαλο.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου τα συνεργεία θα βρίσκονται στο Δήμο Σκιάθου και στη θέση Ξάνεμος, Βρωμόλιμνος, έλος Αγ. Παρασκευής, Κουκουναριές, φρεάτια Τρούλος και ρέμα, βιολογικός και στις Κουκουναριές.

Την Τετάρτη τα συνεργεία θα βρίσκονται στην Αλόννησο και παρεμβάσεις θα γίνουν στο Πατητήρι, στον Αγ. εώργιο, λιμονοδεξαμενές, έλος Αγ. Δημητρίου, ΧΥΤΑ και φρεάτια ομβρύων.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου και την Παρασκευή τα συνεργεία θα βρίσκονται στη Σκόπελο και θα κάνουν ψεκασμούς στον βιολογικό καθαρισμό, στονΑγ. Ρηγίνο, στο Αλούπι, στον ΧΥΤΑ, στις Μηλιές, στα Σφαγεία, στη λώσσα, στις δεξαμενές και τον βιολογικό καθαρισμό Έλιους, στο ρέμα Λιμνονάρι και στα φρεάτια ομβρύων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση