Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία
Συνεχίζεται η κουνουποκτονία  στη Μαγνησία

Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία

Συνεχίζεται το της κουνουποκτονίας από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας – Β. Σποράδων, που προβλέπει δειγματοληψίες για εντοπισμό εστιών, ψεκαστικές εφαρμογές προνυμφοκτονίας και έλεγχο αποτελεσματικότητας ψεκασμών.

Σήμερα Σάββατο, τα συνεργεία κουνουποκτονίας θα κάνουν ψεκασμούς στο Δήμο Βόλου στην εκβολή του χειμάρρου Βρύχωνα και του ρέματος Κουφάλας στην Αρτέμιδα, στο Μαλάκι, στις θέσης Βάλτος, και στην εκβολή του χειμάρρου Ματσάγγου Αγριάς, στο χείμαρρο Ξεριά Αισωνίας, στην Πορταριά, τη Μακρινίτσα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων κατά μήκος του χειμάρρου Ξηριά στη Ν. Ιωνία, στα Πλατανίδια και στο χώρο στάθμευσης Δημητριάδος στη Ν. Αγχίαλο.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου τα συνεργεία θα βρίσκονται στο Δήμο Σκιάθου και στη θέση Ξάνεμος, Βρωμόλιμνος, έλος Αγ. Παρασκευής, Κουκουναριές, φρεάτια Τρούλος και ρέμα, και στις Κουκουναριές.

Την Τετάρτη τα συνεργεία θα βρίσκονται στην Αλόννησο και παρεμβάσεις θα γίνουν στο Πατητήρι, στον Αγ. Γεώργιο, λιμονοδεξαμενές, έλος Αγ. Δημητρίου, και φρεάτια ομβρύων.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου και την Παρασκευή τα συνεργεία θα βρίσκονται στη Σκόπελο και θα κάνουν ψεκασμούς στον βιολογικό καθαρισμό, στονΑγ. Ρηγίνο, στο Αλούπι, στον ΧΥΤΑ, στις Μηλιές, στα Σφαγεία, στη Γλώσσα, στις δεξαμενές και τον βιολογικό καθαρισμό Έλιους, στο Λιμνονάρι και στα φρεάτια ομβρύων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή 49χρονου με #έμφραγμα από την Σκιάθο #έμφραγμα - https://t.co/chdBjd84NO -

  • Πέταξαν βαλίτσα στην Τράπεζα της Ελλάδος #ΤράπεζατηςΕλλάδος - https://t.co/e317lpyel2 -

  • Η Σύλληψη της Αγίας Άννης #ΙερόςΝαόςΑγίαςΆννηςΒόλου - https://t.co/NTVaI61G11 -

"Αλιεύοντας" την είδηση