Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία
Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία

Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία

Συνεχίζεται το πρόγραμμα της ς από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας – Β. Σποράδων, που προβλέπει δειγματοληψίες για εντοπισμό εστιών, ψεκαστικές εφαρμογές προνυμφοκτονίας και έλεγχο αποτελεσματικότητας ψεκασμών.

Αύριο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, τα συνεργεία κουνουποκτονίας θα κάνουν ψεκασμούς στο Δήμο Βόλου στην εκβολή του χειμάρρου Βρύχωνα και του ρέματος Κουφάλας στην Αρτέμιδα, στο , στις θέσης Βάλτος, και στην εκβολή του χειμάρρου Ματσάγγου Αγριάς, στο χείμαρρο Ξεριά Αισωνίας, στην , τη Μακρινίτσα στο Κέντρο ς Προσφύγων κατά μήκος του χειμάρρου Ξηριά στη . Ιωνία, στα Πλατανίδια και στο χώρο στάθμευσης Δημητριάδος στη . Αγχίαλο.

Τη Δευτέρα 12/9 τα συνεργεία θα βρίσκονται στο Δήμο Σκιάθου και στη θέση Ξάνεμος, έλος και ρέμα Αγ. Παρασκευής, Αγ. Γεωργίου, βιολογικός καθαρισμός, Βρωμόλιμνος και Αγ. Γεώργιος, ενώ την Τρίτη θα ψεκάσουν στο έλος Βρωμόλιμνος, στις Κουκουναριές, στα ομβρίων, στο κέντρο της χώρας και στο ρέμα Τρούλος.

Την Τετάρτη 14/9 θα γίνουν ψεκασμοί στη Σκόπελο και συγκεκριμένα στον βιολογικό καθαρισμό, στον Αγ. Ρηγίνο, στο Αλούπι, στον ΧΥΤΑ, στις Μηλιές, στα Σφαγεία, στη Γλώσσα, στις δεξαμενές και τον βιολογικό καθαρισμό Έλιους, στο ρέμα Λιμνονάρι και στα ομβρίων.

Τέλος, την Πέμπτη, τα συνεργεία θα βρίσκονται στην Αλόννησο και παρεμβάσεις θα γίνουν στο Πατητήρι, στον Αγ. Γεώργιο, στις λιμονοδεξαμενές και το έλος Αγ. Δημητρίου, στον ΧΥΤΑ και στα φρεάτια ομβρίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση