Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία
Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία

Συνεχίζεται η κουνουποκτονία στη Μαγνησία

Συνεχίζεται το της κουνουποκτονίας από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας – Β. Σποράδων, που προβλέπει δειγματοληψίες για εντοπισμό εστιών, ψεκαστικές εφαρμογές προνυμφοκτονίας και έλεγχο αποτελεσματικότητας ψεκασμών.

Αύριο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, τα συνεργεία κουνουποκτονίας θα κάνουν ψεκασμούς στο Δήμο στην εκβολή του χειμάρρου Βρύχωνα και του ρέματος Κουφάλας στην Αρτέμιδα, στο Μαλάκι, στις θέσης Βάλτος, Σουτραλί και στην εκβολή του χειμάρρου Ματσάγγου Αγριάς, στο χείμαρρο Ξεριά Αισωνίας, στην Πορταριά, τη Μακρινίτσα στο Φιλοξενίας Προσφύγων κατά μήκος του χειμάρρου Ξηριά στη Ν. Ιωνία, στα Πλατανίδια και στο χώρο στάθμευσης Δημητριάδος στη Ν. Αγχίαλο.

Τη Δευτέρα 12/9 τα συνεργεία θα βρίσκονται στο Δήμο Σκιάθου και στη θέση Ξάνεμος, έλος και ρέμα Αγ. Παρασκευής, λιμνοθάλασσα Αγ. Γεωργίου, βιολογικός καθαρισμός, Βρωμόλιμνος και Αγ. Γεώργιος, ενώ την Τρίτη θα ψεκάσουν στο έλος Βρωμόλιμνος, στις Κουκουναριές, στα φρεάτια ομβρίων, στο της χώρας και στο ρέμα Τρούλος.

Την Τετάρτη 14/9 θα γίνουν ψεκασμοί στη Σκόπελο και συγκεκριμένα στον βιολογικό καθαρισμό, στον Αγ. Ρηγίνο, στο Αλούπι, στον ΧΥΤΑ, στις Μηλιές, στα Σφαγεία, στη Γλώσσα, στις δεξαμενές και τον βιολογικό καθαρισμό Έλιους, στο ρέμα Λιμνονάρι και στα φρεάτια ομβρίων.

Τέλος, την Πέμπτη, τα συνεργεία θα βρίσκονται στην Αλόννησο και παρεμβάσεις θα γίνουν στο Πατητήρι, στον Αγ. Γεώργιο, στις λιμονοδεξαμενές και το έλος Αγ. Δημητρίου, στον και στα φρεάτια ομβρίων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση