Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεχίζεται η αποξήλωση των εγκαταλελειμμένων περιπτέρων
Συνεχίζεται η αποξήλωση των εγκαταλελειμμένων περιπτέρων

Συνεχίζεται η αποξήλωση των εγκαταλελειμμένων περιπτέρων

Απομακρύνθηκε και το περίπτερο στην οδό

Ακόμη ένα εγκαταλελειμμένο, σχολάζον περίπτερο αποξηλώθηκε χθες Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 σε κεντρική αρτηρία της πόλης του και συγκεκριμένα στην οδό μεταξύ των οδών Ανθίμου Γαζή – Κωνσταντά, από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου .

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες οι οποίες και δυσκόλεψαν το των υπαλλήλων της Υπηρεσίας, η απομάκρυνση του περιπτέρου πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ άμεσα θα πραγματοποιηθεί και η αποκατάσταση των φθορών του πεζοδρομίου.

Να αναφερθεί πως η αποξήλωση του συγκεκριμένου περιπτέρου κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς ήταν κλειστό εδώ και αρκετά χρόνια και αποτελούσε εστία μόλυνσης για την περιοχή αλλά και για τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος που γειτνίαζαν με αυτό. Σήμερα το περίπτερο αποτελεί πλέον παρελθόν καθώς και όλα τα προβλήματα που δημιουργούσε η παρουσία του.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης σημείωσε ότι “η Δημοτική Αρχή υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για την απομάκρυνση των περιπτέρων. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα θα απομακρυνθούν ακόμη δύο που είναι επικίνδυνα και εμποδίζουν την ομαλή των πεζών και των ΑΜΕΑ”. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να εξάρει την καλή των υπηρεσιών του Δήμου, της Τεχνικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Εμπορίου αλλά και της Δημόσια Υπηρεσίας Ηλεκτρισμού ().

Τονίζεται πως με την αποξήλωση και των δύο τελευταίων περιπτέρων θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση που αφορά στην αποξήλωση περιπτέρων από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης.

periptera1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

"Αλιεύοντας" την είδηση