Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση  Ζέττας Μ. Μακρή με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως
Συνάντηση  Ζέττας Μ. Μακρή με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση  Ζέττας Μ. Μακρή με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως

Γι θέμτα και αιτήματα που αφορούν στον .  

Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων,  Κεραμέως,  είχε η βουλευτής . ,   , την Τετάρτη 18.09.2019 προκειμένου να συζητηθούν θέματα αρμοδιότητάς της στο Νομό.

Η κ. Μακρή παρακάλεσε την υπουργό, στο μέτρο των δυνατοτήτων του Υπουργείου, να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στον Ν. Μαγνησίας και ιδιαίτερα στα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η υπουργός, που γνώριζε ήδη το θέμα, διαβεβαίωσε την κα Μακρή ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι η κάλυψη, το ταχύτερο δυνατό, αναλόγων κενών στον Νομό και όχι μόνο.

Αναλυτική συζήτηση είχε, επίσης, η κα Μακρή με την υπουργό για την προώθηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που θα επιτρέψουν την έναρξη της ανέγερσης τριθέσιου υ στον Δήμο Αλμυρού, το οποίο θα κατασκευασθεί εξ' ολοκλήρου με του Ιδρύματος Βασιλείου Μελά.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε την υπουργό για την προθυμία και σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε τα αιτήματα δίνοντας τις σχετικές οδηγίες στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση