Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ με τον νέο διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών
Συνάντηση υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ με τον νέο διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Συνάντηση υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ με τον νέο διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γρφείο της υφυπουργού Υποδομών, Μετφορών και Δικτύων Μ. , πραγματοποίησε την Τετάρτη 4 Μαΐου ο νέος Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Αναστάσιος Πάτσαλος.

Κατά τη διάρκεια της ς η κα. αρχικά συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Παράλληλα τον ενημέρωσε για τα θέματα της περιοχής, ενώ από τη συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά στο θέμα των προσφύγων, το οποίο, όπως τονίστηκε και από τις δύο πλευρές απαιτεί λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς.

Επίσης η υφ συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την άψογη στάση και αρωγή του Ελληνικού Στρατού και ειδικότερα της 32ης Ταξιαρχίας στη φιλοξενία των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς πραγματικά η Ταξιαρχία κατέβαλε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για την διευκόλυνση και τους στην πόλη του .

Ο κ. Πάτσαλος από την πλευρά του επεσήμανε ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής ς που υπήρχε με τους προκατόχους του προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση