Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ με τον νέο διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών
Συνάντηση υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ με τον νέο διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Συνάντηση υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ με τον νέο διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοβελώνη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 4 Μαΐου ο νέος Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Ταξίαρχος Αναστάσιος Πάτσαλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα. Χρυσοβελώνη αρχικά συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Παράλληλα τον ενημέρωσε για τα θέματα της περιοχής, ενώ από τη συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά στο θέμα των προσφύγων, το οποίο, όπως τονίστηκε και από τις δύο πλευρές απαιτεί λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς.

Επίσης η υφυπουργός συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την άψογη στάση και αρωγή του Ελληνικού Στρατού και ειδικότερα της 32ης Ταξιαρχίας στη φιλοξενία των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς πραγματικά η Ταξιαρχία κατέβαλε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για την διευκόλυνση και διαμονή τους στην πόλη του Βόλου.

Ο κ. Πάτσαλος από την πλευρά του επεσήμανε ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας που υπήρχε με τους προκατόχους του προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Ν. Αγχίαλο ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ - https://t.co/TjlHS76tI0 -

  • Πρόστιμα σε Σκιάθο και Αλόννησο για αλιεύματα - https://t.co/XkepEjl4D0 -

  • Δεκατρία νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/3pTrhJdXjD -

"Αλιεύοντας" την είδηση