Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση της βουλευτή Κ. Παπανάτσιου με την αντιπεριφερειάρχη Δ. Κολυνδρίνη
Συνάντηση της βουλευτή Κ. Παπανάτσιου με την αντιπεριφερειάρχη Δ. Κολυνδρίνη

Συνάντηση της βουλευτή Κ. Παπανάτσιου με την αντιπεριφερειάρχη Δ. Κολυνδρίνη

Τη Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας επισκέφτηκε  τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Κατερίνα Παπανάτσιου όπου συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Β. Σποράδων Δωροθέα Kολυνδρίνη.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας της ΠΕ  Κ. Φλαμπούρης.

Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει η βουλευτής στην ΠΕ Μαγνησίας & Β. Σποράδων τον Ιούλιο του 2021  όπου είχε συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιφερειακή ενότητα της Μαγνησίας & Β. Σποράδων, με κυριότερα την υποστελέχωση των υπηρεσιών της και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστεί και την πορεία των έργων αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές. 

Η βουλευτής ενημερώθηκε από την αντιπεριφερειάρχη σχετικά με τις δράσεις και τα έργα που έχουν αναληφθεί για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών ενόψει και της κλιματικής αλλαγής.

Επιπλέον συζητήθηκε η πορεία εκτέλεσης διαφόρων έργων της Μαγνησίας και των Β. Σποραδων, οι δυσκολίες που παρουσιάζονται κατά την εκπόνηση των μελετών, την δημοπράτηση και την χρηματοδότησή τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Μαγνησίας λόγω της υποστελέχωσης των τεχνικών τους υπηρεσιών.

Αναφορά επίσης έγινε στον γνωμοδοτικό και ελεγκτικό ρόλο της Περιφέρειας για την αδειοδότηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στους ελέγχους και τις έρευνες που πραγματοποιεί σχετικά με την αέρια ρύπανση, στην πορεία της τοποθέτησης μετρητών στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και στους ελέγχους για την ποιότητα του νερού ύδρευσης.

Η κα Παπανάτσιου ευχαρίστησε την κα Κολυνδρίνη για την εκτενή ενημέρωση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση