Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Νάνσυς Καπούλα με τον Κώστα Λούλη
Συνάντηση Νάνσυς Καπούλα με τον Κώστα Λούλη

Συνάντηση Νάνσυς Καπούλα με τον Κώστα Λούλη

Συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Κώστα Λούλη είχε στην Αθήνα σήμερα, η πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο του κ. Λούλη μετά από πρόσκληση του προς την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, είχε ως κύρια θέματα συζήτησης, την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή της Μαγνησίας, την εκκίνηση των μεγάλων τουριστικών επενδύσεων, καθώς και το πρόβλημα που έχει προκύψει μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις οποίες απαγορεύεται η άνω του ενός κτηρίου στα εντός και εκτός σχεδίου οικόπεδα στην περιοχή των παραδοσιακών οικισμών του Πηλίου.

Ειδικότερα, οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε ανάμεσα στις άλλες δυσάρεστες συνέπειες που δημιουργούν στους στο Πήλιο, είναι η απώλεια χρηματοδότησής από το για τη ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων στο Πήλιο.

Ο κ. Λούλης ενημερώθηκε εκτενώς για τα παραπάνω θέματα από την κ. Καπούλα και τόνισε ότι θα καταβάλει όλες του τις δυνάμεις για να βρεθούν λύσεις, στα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Ο δύο πλευρές ανανέωσαν το τους για το αμέσως επόμενο  χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξετάσουν από κοινού την ατζέντα των θεμάτων που όρισαν στην συνάντησή τους, αλλά και ζητήματα συνς και δράσεων, που αφορούν το μεγάλο κεφάλαιο του νομού Μαγνησίας που είναι ο τουρισμός και κατ' επέκταση οι τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή.

H δημοτική αρχή Βόλου 

Σχετικά με την ανακοίνωση που διένειμε, με πρωτοβουλία της, η πρόεδρος του παραρτήματος του ΤΕΕ στη Μαγνησία, , της μεγάλης… του Γέ Σχολής και όπου με τρόπο χοντροκομμένα αφελή προσπαθεί να εμφανιστεί σαν προνομιακή συνομιλήτρια του γενικού γραμματέα Τουρισμού,  Κων. Λούλη και μάλιστα για θέματα που έχουν να κάνουν ευθέως και με ζητήματα της τουριστικής πολιτικής του Δήμου, δεν θα κάνουμε ιδιαίτερο σχολιασμό αφού τα κίνητρα που υποκρύπτονται είναι περισσότερο από εμφανή.

Για όσους, όμως, δεν έχουν ενδεχομένως συνειδητοποιήσει ότι μετά το συντριπτικό που έστειλαν οι πολίτες του Βόλου, στις εκλογές της 26ης Μαΐου, οφείλουν να αλλάξουν τις άρρωστες και εκτός λογικής πρακτικές και συμπεριφορές του παρελθόντος, υπογραμμίζουμε ότι τα αναπτυξιακά θέματα (και του τουρισμού) που αφορούν την περιοχή μας τα σχεδιάζει και τα προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή, που και τη βούληση και τη γνώση έχει και, κυρίως, κινείται χωρίς ιδιοτέλεια, μισαλλοδοξίες  και σκοπιμότητα, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Η θυγατέρα του Βαγγέλη και όσοι άλλοι συγκυριακοί και ευκαιριακοί εκπρόσωποι φορέων και συντεχνιών, ασφαλώς και μπορούν να προχωρούν σε όποιου είδους συναντήσεις, κοινωνικές ή άλλες, με τον γενικό γραμματέα Τουρισμού, αλλά δεν μπορούν να συζητούν για θέματα που αφορούν τον Δήμο, ερήμην μάλιστα του ίδιου.

Όσο και αν προσπαθούν, με τέτοιου είδους τερτίπια, επωφελούμενοι της καλής προαίρεσης του συνομιλητή τους, να διαταράξουν τις ισορροπίες και να προκαλέσουν σύγχυση, η προσπάθειά τους είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, αντίστοιχη με αυτή που τους επιφύλαξε ο λαός του Βόλου.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει στην ίδια λογική, με τις ίδιες αρχές και αξίες, πιστή στην εντολή του Βολιώτικου λαού. Έχουμε μια σειρά κορυφαίων και σημαντικών επιλογών να υλοποιήσουμε και ελάχιστο έως καθόλου χρόνο να ασχολούμαστε με την συγκεκριμένη κυρία. Ας το κάνει ο γενικός, αν το επιθυμεί, που φαίνεται ότι στο μεταξύ απέκτησε και τη γνώση και την εμπειρία που η θυγατέρα του Βαγγέλη, του γνωστού τριγώνου, του αμφισβητούσε

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση