Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση Νάνσυς Καπούλα με τον Κώστα Λούλη
Συνάντηση Νάνσυς Καπούλα με τον Κώστα Λούλη

Συνάντηση Νάνσυς Καπούλα με τον Κώστα Λούλη

Συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Κώστα Λούλη είχε στην Αθήνα σήμερα, η πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Λούλη μετά από πρόσκληση του προς την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, είχε ως κύρια θέματα συζήτησης, την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή της Μαγνησίας, την εκκίνηση των μεγάλων τουριστικών επενδύσεων, καθώς και το πρόβλημα που έχει προκύψει μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις οποίες απαγορεύεται η δόμηση άνω του ενός κτηρίου στα εντός και εκτός σχεδίου οικόπεδα στην περιοχή των παραδοσιακών οικισμών του Πηλίου.

Ειδικότερα, οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε ανάμεσα στις άλλες δυσάρεστες συνέπειες που δημιουργούν στους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Πήλιο, είναι η απώλεια χρηματοδότησής από το ΕΣΠΑ για τη ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων στο Πήλιο.

Ο κ. Λούλης ενημερώθηκε εκτενώς για τα παραπάνω θέματα από την κ. Καπούλα και τόνισε ότι θα καταβάλει όλες του τις δυνάμεις για να βρεθούν λύσεις, στα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Ο δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο  χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξετάσουν από κοινού την ατζέντα των θεμάτων που όρισαν στην συνάντησή τους, αλλά και ζητήματα συνεργασίας και δράσεων, που αφορούν το μεγάλο κεφάλαιο του νομού Μαγνησίας που είναι ο τουρισμός και κατ’ επέκταση οι τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή.

H δημοτική αρχή Βόλου 

Σχετικά με την ανακοίνωση που διένειμε, με πρωτοβουλία της, η πρόεδρος του παραρτήματος του ΤΕΕ στη Μαγνησία, Νάνσυ Καπούλα, της μεγάλης… του Γένους Σχολής και όπου με τρόπο χοντροκομμένα αφελή προσπαθεί να εμφανιστεί σαν προνομιακή συνομιλήτρια του γενικού γραμματέα Τουρισμού,  Κων. Λούλη και μάλιστα για θέματα που έχουν να κάνουν ευθέως και με ζητήματα της τουριστικής πολιτικής του Δήμου, δεν θα κάνουμε ιδιαίτερο σχολιασμό αφού τα κίνητρα που υποκρύπτονται είναι περισσότερο από εμφανή.

Για όσους, όμως, δεν έχουν ενδεχομένως συνειδητοποιήσει ότι μετά το συντριπτικό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες του Βόλου, στις εκλογές της 26ης Μαΐου, οφείλουν να αλλάξουν τις άρρωστες και εκτός λογικής πρακτικές και συμπεριφορές του παρελθόντος, υπογραμμίζουμε ότι τα αναπτυξιακά θέματα (και του τουρισμού) που αφορούν την περιοχή μας τα σχεδιάζει και τα προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή, που και τη βούληση και τη γνώση έχει και, κυρίως, κινείται χωρίς ιδιοτέλεια, μισαλλοδοξίες  και σκοπιμότητα, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Η θυγατέρα του Βαγγέλη και όσοι άλλοι συγκυριακοί και ευκαιριακοί εκπρόσωποι φορέων και συντεχνιών, ασφαλώς και μπορούν να προχωρούν σε όποιου είδους συναντήσεις, κοινωνικές ή άλλες, με τον γενικό γραμματέα Τουρισμού, αλλά δεν μπορούν να συζητούν για θέματα που αφορούν τον Δήμο, ερήμην μάλιστα του ίδιου.

Όσο και αν προσπαθούν, με τέτοιου είδους τερτίπια, επωφελούμενοι της καλής προαίρεσης του συνομιλητή τους, να διαταράξουν τις ισορροπίες και να προκαλέσουν σύγχυση, η προσπάθειά τους είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, αντίστοιχη με αυτή που τους επιφύλαξε ο λαός του Βόλου.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει στην ίδια λογική, με τις ίδιες αρχές και αξίες, πιστή στην εντολή του Βολιώτικου λαού. Έχουμε μια σειρά κορυφαίων και σημαντικών επιλογών να υλοποιήσουμε και ελάχιστο έως καθόλου χρόνο να ασχολούμαστε με την συγκεκριμένη κυρία. Ας το κάνει ο γενικός, αν το επιθυμεί, που φαίνεται ότι στο μεταξύ απέκτησε και τη γνώση και την εμπειρία που η θυγατέρα του Βαγγέλη, του γνωστού τριγώνου, του αμφισβητούσε

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφοριακή αναστάτωση και έντονες διαμαρτυρίες οδηγών στη Λεωφόρο Ειρήνης - https://t.co/2YzHZJwMN7 -

  • Αντιπλημμυρικά έργα σε 12 ρέματα στην Π.Ε. Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/r6EUSYlcSX -

  • Συμπληρωματική χρηματοδότηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου - https://t.co/3PRNdFWGVJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση