Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Λιούπη- Μπασδάνη
Συνάντηση Λιούπη- Μπασδάνη

Συνάντηση Λιούπη- Μπασδάνη

Οι εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει η Omicron και στη χώρα   και οι επιπτώσεις που θα έχει αυτή, τόσο σε υγειονομικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο κυριάρχησαν στη που είχαν ο βουλευτής Μαγνησίας της Δ  με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Αριστοτέλη Μπασδάνη.

Ο τοπικός βουλευτής επισκεπτόμενος τον κ. Μπασδάνη στο γραφείο του εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το κλίμα ομόνοιας και αγαστής συνεργασίας που καλλιεργεί η του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και τις Επαγγελματικές Ομοσπονδίες, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει γι' αυτό με τα υιπα θεσσαλικά Επιμελητήρια και τα Επιμελητήρια ς και Φθιώτιδας.

Ταυτόχρονα ο κ. Λιούπης υπογράμμισε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά, υποστηρίζοντας ότι η υγειονομική κρίση ιστορικά θα μπει σε νέα τροχιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή του και για αλλαγή του οικονομικού κλίματος το .

Οι δύο που διατηρούν μία άριστη συνεργασία συνομίλησαν και για θέματα που άπτονται της επιχειρηματικής κοινότητας της Μαγνησίας, με τον κ. Λιούπη να δηλώνει αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση