Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους Λαϊκών Αγορών
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους Λαϊκών Αγορών

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους Λαϊκών Αγορών

Με εκπροσώπους των επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών συναντήθηκε τη Δευτέρα 8-3-2021 η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ με θέμα συζήτησης τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση της Δ στο τρόπο λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών.

Το προ το οποίο υπάρχει ως βάση συζήτησης μέχρι σήμερα, μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης και των επαγγελματιών, κρίνεται ως επικίνδυνο για την βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών και έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία.

Στο πλαίσιο της ανησυχίας αυτής η επιτροπή κατέθεσε προς την κα - θέσεις για την καλύτερη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Η κα από τη πλευρά της ανέφερε πως πρέπει να προστατευθεί ο κοινωνικός και ανθρώπινος χαρακτήρας του θεσμού των λαϊκών αγορών απέναντι στις επιθετικές προθέσεις της κυβέρνησης.

Η συζήτηση και οι που κατατέθηκαν από την επιτροπή στοχεύουν στη βελτίωση των λαϊκών αγορών. Περιμένουμε την με το τελικό της κυβέρνησης γιατί αν τελικά ισχύσουν τέτοιες ρυθμίσεις οι αρνητικές επιπτώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα αισθητές όχι μόνο στους επαγγελματίες των λαϊκών αγορών αλλά και στην ποιότητα των προϊόντων και στην τσέπη των καταναλωτών. 

Η επιτροπή κα απαρτίζονταν από τους Αϊβαζόγλου Ανδρέα (πρόεδρος Ένωσης Μικροπωλητών Βιομηχανικών Ειδών «Γόρδιος Δεσμός»), Τζοάνου Στεφανία (συντονίστρια Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών Ειδών), Τσακανίκα  Απόστολο  (πρόεδρος Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση