Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους Λαϊκών Αγορών
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους Λαϊκών Αγορών

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους Λαϊκών Αγορών

Με εκπροσώπους των επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών συναντήθηκε τη Δευτέρα 8-3- η Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ με θέμα συζήτησης τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση της στο τρόπο λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών.

Το προσχέδιο το οποίο υπάρχει ως βάση συζήτησης μέχρι σήμερα, μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης και των επαγγελματιών, κρίνεται ως επικίνδυνο για την βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών και έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία.

Στο πλαίσιο της ανησυχίας αυτής η κατέθεσε προς την κα Παπανάτσιου προτάσεις- θέσεις για την καλύτερη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Η κα Παπανάτσιου από τη πλευρά της ανέφερε πως πρέπει να προστατευθεί ο κοινωνικός και ανθρώπινος χαρακτήρας του θεσμού των λαϊκών αγορών απέναντι στις επιθετικές προθέσεις της κυβέρνησης.

Η συζήτηση και οι προτάσεις που κατατέθηκαν από την στοχεύουν στη βελτίωση των λαϊκών αγορών. Περιμένουμε την διαβούλευση με το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης γιατί αν τελικά ισχύσουν τέτοιες οι αρνητικές επιπτώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα αισθητές όχι μόνο στους επαγγελματίες των λαϊκών αγορών αλλά και στην ποιότητα των προϊόντων και στην τσέπη των καταναλωτών. 

Η επιτροπή κα απαρτίζονταν από τους Αϊβαζόγλου Ανδρέα (πρόεδρος Ένωσης Μικροπωλητών Βιομηχανικών Ειδών «Γόρδιος Δεσμός»), Τζοάνου Στεφανία (συντονίστρια Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών Ειδών), Τσακανίκα  Απόστολο  (πρόεδρος Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου - https://t.co/B36k77kdFI -

  • Νέα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου - https://t.co/0TmwG2yYVX -

  • Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο για Γονείς από την «Πρόταση Ζωής» - https://t.co/HzJCwlHcPn -

"Αλιεύοντας" την είδηση