Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με το Σύλλογο Συνταξιούχων ΑΓΕΤ Βόλου
Συνάντηση Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με το Σύλλογο Συνταξιούχων ΑΓΕΤ Βόλου

Συνάντηση Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με το Σύλλογο Συνταξιούχων ΑΓΕΤ Βόλου

Στo πλαίσιo της προσπάθειας επικοινωνίας του ΕΠΑΜ με τους φορείς και τις συλλογικότητες του Ν Μαγνησίας, έγινε η συνάντηση γνωριμίας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου- Τομέας Θεσσαλίας (Ε.ΠΑ.Μ.) με εκπροσώπους του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΑΓΕΤ την Δευτέρα 09/05/ στα γραφεία του Συλλόγου κατόπιν σχετικής πρόσκλησης.

Διαπιστώθηκε από τη μεριά του προεδρείου του Συλλόγου έλλειψη διάθεσης επικοινωνίας και συζήτησης, από ορισμένα μέλη του, με παρεμπόδιση των εκπροσώπων του Ε.Π.ΑΜ. στο να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις του ΕΠΑΜ για την κατάσταση της χώρας και των συνταξιούχων γενικότερα, καθώς και για την ανάγκη δημιουργίας ενιαίου μετώπου των πολιτών ενάντια στην κατοχή της χώρας από ντόπιους και ξένους ολιγάρχες και τραπεζίτες.

Δυστυχώς αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι, η μη συμμετοχή των εργαζόμενων και συνταξιούχων στα συλλογικά τους όργανα, τα μετατρέπει σε κομματικά εργαλεία εξυπηρέτησης των κυβερνώντων.

Μάλιστα το θράσος των κομματικών συνδικαλιστών είναι τόσο μεγάλο που παρουσιάζονται σε συλλογικά όργανα ως εκπρόσωποι των κομμάτων τους και όχι των μελών των οργάνων αυτών.

Είναι ντροπή, την ώρα που η χώρα χάνεται και τα παιδιά μας μεταναστεύουν για να επιβιώσουν, οι κομματικές ολιγαρχίες να ελέγχουν, ακόμη, συλλογικούς φορείς από τη στιγμή που κυρίως αυτοί μπορούν, ενωμένοι, να ανατρέψουν το σάπιο πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και προσπαθεί απεγνωσμένα αλλά συστηματικά να επωφεληθεί και από την καταστροφή διατηρώντας ασυλία και εμποδίζοντας την απόδοση δικαιοσύνης για το λαό.

Το ΕΠΑΜ θα συνεχίζει την προσπάθεια γνωριμίας και επικοινωνίας με τους φορείς της περιοχής γιατί πιστεύει ότι έχει χρέος να το πράξει, χρέος απέναντι στην ιστορία της χώρας και τους αγώνες του λαού για πραγματική δημοκρατία, δικαιοσύνη και εθνική κυριαρχία με το λαό στην πρώτη γραμμή. Δεν μας τρομάζουν οι φασιστικές νοοτροπίες από όπου και αν εκφράζονται, δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα κανενός, είμαστε πατριώτες και δημοκράτες και θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους, μέχρι η πατρίδα μας να ελευθερωθεί και ο Έλληνας να μπορεί ελεύθερα να ζήσει με την αξιοπρέπεια που ταιριάζει στην ιστορία του και τον πολιτισμό του.

Να μπορεί να δουλέψει και να απολαύσει τους καρπούς τη δουλειάς του χωρίς απειλές και εκβιασμούς, χωρίς να αρπάζουν την ψήφο του με ψέματα, χωρίς να φοβάται να πεί την άποψή του.

Συνεχίζουμε με συνέπεια και ειλικρίνεια την προσπάθεια.

Στη συνάντηση παρέστησαν: Για το Σύλλογο συνταξιούχων ΑΓΕΤ Βόλου: Μούτας Θ., Παπαϊωάννου Δ. (πρώην γραμματέας του συριζα κατά δήλωσή του), Σούρλας και για το Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας: Κ. Παχιός (Συνταξιούχος ΑΓΕΤ), Χ. Γκαγιάννης (μουσικός) & Γ. Λέτσιος (Πολιτικός Μηχανικός).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση