Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Γ. Καλτσογιάννη με Δ. Κολυνδρίνη και εργαζόμενους στην Περιφέρεια
Συνάντηση Γ. Καλτσογιάννη με Δ. Κολυνδρίνη και εργαζόμενους στην Περιφέρεια

Συνάντηση Γ. Καλτσογιάννη με Δ. Κολυνδρίνη και εργαζόμενους στην Περιφέρεια

Στο  «σπίτι» του, στην Περιφερειακή Ενότητα , όπου δραστηριοποιήθηκε για αρκετά χρόνια, παράγοντας σημαντικό έργο, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της ιώργος , ο οποίος συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη αλλά και διευθυντές, διευθύντριες, προϊσταμένους τμημάτων και τους εργαζόμενους.

ια τον κ. Καλτσογιάννη ήταν μια ευχάριστη όσο και συγκινητική στιγμή το γεγονός ότι βρέθηκε ξανά με ανθρώπους, με τους οποίους είχε αρμονική και παραγωγική συν όλα τα προηγούμενα  χρόνια με επίκεντρο την πρόοδο της Μαγνησίας.

Μια συν που υποδομήθηκε και κεφαλοποιήθηκε μέσα από την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων και των δημόσιων πόρων για την προώθηση έργων και παρεμβάσεων σε πολλά επίπεδα.

Στην συνάντησή του με την αντιπεριφερειάρχη κα. Κολυνδρίνη, ο υποψήφιος βουλευτής κ. συζήτησε τα αναπτυξιακά θέματα του νομού, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τις δράσεις που προγραμματίζονται.

Η κα. Κολυνδρίνη τόνισε πως «εργαζόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον. Και αυτό το έργο, το οποίο έχει παραχθεί με την συμβολή όλων, και βέβαια του τέως αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Γιώργου Καλτσογιάννη, επιβραβεύτηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας ευρύτερα. Ευελπιστώ ότι ο Γιώργος Καλτσογιάννης με το ήθος και το γνωστικό υπόβαθρο που τον διακρίνουν, να αποτελέσει πολύ σύντομα έναν άξιο εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο για την προώθηση των ζητημάτων του τόπου μας».

Από την πλευρά του ο κ. Καλτσογιάννης δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας αποτελούν για μένα ένα «σχολείο» ενασχόλησης και παραγωγικής προώθησης των ζητημάτων του νομού Μαγνησίας και ο Περιφερειάρχης μας Κώστας , με την μεθοδικότητα, την αποτελεσματικότητα  και την εργατικότητά του υπήρξε δάσκαλος  στην πορεία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα ξανά «στο σπίτι», όπως συνεχίζω να αποκαλώ, την περιφερειακή ενότητα, το χώρο, όπου δούλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του τόπου και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας. Με την αντιπεριφερειάρχη κα. Κολυνδρίνη είχαμε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για όλα όσα αφορούν τον νομό επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Την πλούσια γνώση και εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια από τις θέσεις ευθύνης μου στην περιφέρεια Θεσσαλίας, είναι τα πολυτιμότερα εφόδια για να αγωνιστώ με σθένος και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο μέλλον για την Μαγνησία, την Θεσσαλία και την Ελλάδα. Δεσμεύομαι ότι θα αξιοποιήσω με όλες μου τις δυνάμεις όλο το παραγωγικό δυναμικό που χαρακτηρίζει την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας για το αύριο που όλοι θέλουμε και ελπίζουμε».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση