Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Ευρωεπιμελητηρίων στις Βρυξέλλες
Συνάντηση Ευρωεπιμελητηρίων στις Βρυξέλλες

Συνάντηση Ευρωεπιμελητηρίων στις Βρυξέλλες

Ευρωπαϊκή επιχειρηματική συμμαχία για να αλλάξουν οι πολιτικές λιτότητας

Η ανάγκη μίας στοχευμένης πολιτικής ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας με τη δημιουργία ισχυρών επιχειρηματικών συμμαχιών, βρέθηκε στο επίκεντρο των συναντήσεων της επιμελητηριακής και επιχειρηματικής κοινότητας της ΕΕ, στο πλαίσιο του 4ου Ευρωκοινοβουλίου των επιχειρηματιών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Στην ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συμμετείχε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Μπασδάνης.

Η ελληνική πλευρά μέσω του αναπληρωτή προέδρου των Ευρωεπιμελητηρίων και Προέδρου της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, εστίασε στην αναγκαιότητα δημιουργίας μίας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής συμμαχίας, ώστε να επιτευχθεί η αλλαγή των πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζουν οι γενικές κυβερνήσεις της Ε.Ε.

Αυτές οι πολιτικές, τόνισε ο κ. Μίχαλος, επιτείνουν την και απειλούν τις σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι αναγκαίο, σημείωσε, να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα που πραγματικά θα ενισχύσουν τις για τις οποίες – όπως είπε χαρακτηριστικά – ακούγονται μόνο ευχολόγια, χωρίς να γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις για την στήριξή τους.

Στο περιθώριο των επαφών που περιελάμβανε το στις Βρυξέλλες, έγιναν συναντήσεις με αρκετούς έλληνες Ευρωβουλευτές όπως η καα. Βόζενμπεργκ, η κ. Καϊλή, ο κ. Κεφαλογιάννης κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση