Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση εργασίας Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας & Επιμελητηρίου Μαγνησίας
Συνάντηση εργασίας Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας & Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Συνάντηση εργασίας Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας & Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Συνάντηση εργασίας του προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Ξενώνων Ν. με τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, στην έδρα του Επιμελητηρίου.

Παρόντες εκ μέρους του Συλλόγου ήταν ο πρόεδρος Αθανάσιος Σπύρου, η γεν. γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη και η αντιπρόεδρος Ευαγγελία Αρβανίτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον κλάδο των Ενοικιαζομένων Δωματίων στο Νομό Μαγνησίας, ανάγκες και προοπτικές για το ευρύτερο καλό του τόπου, ενώ επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία καλή θέληση και πρόθεση συνεργασίας των δύο φορέων. Ειδική αναφορά έγινε στον υπό σύσταση Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Τουρισμού και Βορείων Σποράδων, μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Ν. Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης ανέπτυξε, επίσης, τις καινοτόμες δράσεις, προς στήριξη του τουριστικού κλάδου, οι οποίες είναι στον άμεσο προγραμματισμό από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Οι δύο φορείς δεσμεύτηκαν για την συνέχεια της επικοινωνίας και συνεργασία τους  και το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός του Συλλόγου στις δράσεις του και σε κάθε επίπεδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα και συνελήφθη #επιδειξίας - https://t.co/INmHEdGgRz -

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

"Αλιεύοντας" την είδηση