Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση είχε ο Γ. Καλτσογιάννης με τα στελέχη και τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ
Συνάντηση είχε ο Γ. Καλτσογιάννης με τα στελέχη και τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ

Συνάντηση είχε ο Γ. Καλτσογιάννης με τα στελέχη και τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ

Θα καταργήσουμε τον νόμο Κατρούγκαλου

Στη δέσμευση ότι η .Δ. θα προχωρήσει στην κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου φέρνοντας ένα ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα, το οποίο θα είναι πιο ανταποδοτικό και δίκαιο, προχώρησε ο υποψήφιος ς .Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στις υπηρεσίες του ΙΚΑ έχοντας διαδοχικές συναντήσεις με διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενους.

Ο κ. Καλτσογιάννης ενημερώθηκε για τα ζητήματα που έχουν προκύψει στον φορέα μετά την ενοποίηση των ταμείων, επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του οργανισμού και κατέγραψε τις ανάγκες σε προσωπικό, εξοπλισμό και άλλες λειτουργίες.

«Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη του ΙΚΑ προσπαθούν με μεγάλη διάθεση και γνώση,  κάτω από δύσκολες συνθήκες, να διεκπεραιώνουν το πλήθος των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών ζητημάτων που έχουν δημιουργηθεί με τον νόμο Κατρούγκαλου. Υπάρχουν θέματα οργανωτικά, γραφειοκρατικά, απονομής συντάξεων, και βεβαίως το μεγάλο ζήτημα της ς των συντάξεων. Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος έχουν δεσμευτεί ότι θα δώσουν τέλος στις αδικίες, τις παραλείψεις και τα λάθη του υπάρχοντος ασφαλιστικού συστήματος. Αναλαμβάνοντας τα ηνία της χώρας η Ν.Δ. ως η νέα από τις 8 Ιουλίου, θα προχωρήσει στην κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και θα δημιουργήσει ένα ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα που θα είναι δίκαιο και θα ανταποδοτικό. Μάλιστα, ο κ. δεσμεύτηκε για αύξηση των συντάξεων που θα κυμαίνεται στο διπλάσιο της αύξησης του . Προς αυτή την κατεύθυνση για την στήριξη όλων των συνταξιούχων και των ανθρώπων που οδεύουν προς συνταξιοδότηση και αγωνιούν μετρώντας τα ένσημά τους και ελπίζοντας σε ικανοποιητικές συντάξιμες αποδοχές,  θα αγωνιστώ και θα σταθώ στο πλευρό τους».

Στο Τελωνείο

Παράλληλα επίσκεψη στο Τελωνείο, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Δημήτρη Δεμίρη και τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πραγματοποίησε ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης.

Ο υποψήφιος ς της Ν.Δ. επισήμανε πως «το Τελωνείο αποτελεί τον σημαντικότερο βραχίονα υποστήριξης για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις του τόπου μας. Είναι η υπηρεσία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, ώστε να βοηθηθεί η τοπική οικονομία και να προαχθεί το των επιχειρήσεων».

Παράλληλα υπογράμμισε την παραγωγική προσπάθεια των εργαζομένων σε όλα τα άλλα στάδια λειτουργίας του Τελωνείου, όπως στους ελέγχους και στην διασφάλιση της ομαλής οικονομικής δραστηριότητας για τις εισαγωγές και τις εξαγωγές.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση