Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση Αλ. Μεϊκόπουλου με τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Λ.Β.
Συνάντηση Αλ. Μεϊκόπουλου με τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο  του Ο.Λ.Β.

Συνάντηση Αλ. Μεϊκόπουλου με τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Λ.Β.

O βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος , την Παρασκευή 10/08/, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Β.  Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο προκειμένου να ενημερωθεί για την σημερινή κατάσταση και τις δυνατότητες αναβάθμισης του Λιμένα ως καθοριστικού πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής.

Κατά τη συζήτηση αναλύθηκε από τον πρόεδρο η πορεία του Οργανισμού υπό την παρούσα Διοίκηση, ενώ έγινε αναφορά στις επιδιώξεις του και στις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει και σε αυτές που έχουν προγραμματιστεί για την αναβάθμιση των υποδομών και του μηχανολογικού του εξοπλισμού, προκειμένου το λιμάνι να εξυπηρετήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τόσο το κομμάτι, όσο και το επιβατικό και να αυξήσει περαιτέρω τον κύκλο εργασιών του.

Ο βουλευτής άκουσε προσεκτικά την παρουσίαση του κ. Σταυριδόπουλου και τον συνεχάρη για την προσπάθεια εκσυγχρονισμού που γίνεται.

Όπως επεσήμανε: «Η Διοίκηση του Λιμένος ανέλαβε σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες για τη και τη χώρα και με χρηστή διαχείριση, παρά τις ελλείψεις που αντιμετώπισε, έφτασε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει του κύκλου εργασιών του Λιμένος κατά 29% και 11% για τα έτη και , όπως και των χρηστών κατά 8% περίπου.

Η γεωστρατηγική θέση του λιμανιού σε συνδυασμό με στόχους όπως, η περαιτέρω ανάπτυξη του επιβατικού ακτοπλοϊκού τομέα, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων και προοπτικών για τουριστική διακίνηση- και ελλιμενισμό τουριστικών επαγγελματικών και ιδιωτικών σκαφών, η μεταφορά οχληρών φορτίων εκτός των ορίων της πόλης, η διασύνδεση με τη ΒΙΠΕ, θα αναβαθμίσουν το λιμάνι, δίνοντας έτσι νέα πνοή στην τοπική οικονομία και νέες θέσεις εργασίας. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε με ομόνοια και μεθοδικότητα» τόνισε ο βουλευτής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση