Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συμβάσεις έργων 4,5 εκατ. ευρώ για τη Μαγνησία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Συμβάσεις έργων 4,5 εκατ. ευρώ για τη Μαγνησία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Συμβάσεις έργων 4,5 εκατ. ευρώ για τη Μαγνησία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Συμβάσεις έργων 4,5 εκ. €, που αφορούν τη γεωτεχνική μελέτη για το , την ανακατασκευή του δρόμου Βόλος – Φάρσαλα και αποκαταστάσεις ζημιών από τη στο , υπέγραψε σήμερα ο Θεσσαλίας για τη Μαγνησία.

Συγκεκριμένα,  υπογράφηκε η κόστους 250.000 ευρώ, ώστε οι που γίνονται να είναι ουσίας, με τεχνικές προδιαγραφές, για να μην παρουσιάζονται προβλήματα.

Επίσης υπέγραψε τη συντήρησης του δρόμου Βόλος – Φάρσαλα, προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ και όπως είπε τον δρόμο αυτό η Περιφέρεια τον ανακατασκευάζει και τον συντηρεί στο σύνολό του με έργο περίπου 8 εκ. ευρώ.

Ο κ. Αγοραστός πρόσθεσε ότι γίνεται της εθνικής οδού από Βόλο προς Βελεστίνο,  με ένα έργο προϋπολογισμού 1.200.000 €, ενώ ολοκληρώθηκε και ο ηλεκτροφωτισμός με λαμπτήρες led, από το 304 ΠΕΒ προς Βόλο.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη μετά τις υπήρχαν προβλήματα, που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία – δεδομένων των μεγάλων εκτάσεων, της γραφειοκρατικής διαδικασίας και του δαιδαλώδους νομικού πλαισίου του Ελληνικού Δημοσίου για την κατασκευή των έργων – υπογράφηκαν δύο για το βόρειο και το νότιο , κόστους 600.000 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση