Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συμβάσεις έργων 4,5 εκατ. ευρώ για τη Μαγνησία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Συμβάσεις έργων 4,5 εκατ. ευρώ για τη Μαγνησία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Συμβάσεις έργων 4,5 εκατ. ευρώ για τη Μαγνησία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Συμβάσεις έργων 4,5 εκ. €, που αφορούν τη γεωτεχνική μελέτη για το Πήλιο, την ανακατασκευή του δρόμου Βόλος – Φάρσαλα και αποκαταστάσεις ζημιών από τη θεομηνία στο Πήλιο, υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τη Μαγνησία.

Συγκεκριμένα,  υπογράφηκε η σύμβαση κόστους 250.000 ευρώ, ώστε οι παρεμβάσεις που γίνονται να είναι παρεμβάσεις ουσίας, με τεχνικές προδιαγραφές, για να μην παρουσιάζονται προβλήματα.

Επίσης υπέγραψε τη σύμβαση συντήρησης του δρόμου Βόλος – Φάρσαλα, προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ και όπως είπε τον δρόμο αυτό η Περιφέρεια τον ανακατασκευάζει και τον συντηρεί στο σύνολό του με έργο περίπου 8 εκ. ευρώ.

Ο κ. Αγοραστός πρόσθεσε ότι γίνεται συντήρηση της εθνικής οδού από Βόλο προς Βελεστίνο,  με ένα έργο προϋπολογισμού 1.200.000 €, ενώ ολοκληρώθηκε και ο ηλεκτροφωτισμός με λαμπτήρες led, από το 304 ΠΕΒ προς Βόλο.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη μετά τις θεομηνίες υπήρχαν προβλήματα, που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία – δεδομένων των μεγάλων εκτάσεων, της γραφειοκρατικής διαδικασίας και του δαιδαλώδους νομικού πλαισίου του Ελληνικού Δημοσίου για την κατασκευή των έργων – υπογράφηκαν δύο εργολαβίες για το βόρειο και το νότιο Πήλιο, κόστους 600.000 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ - https://t.co/fk98BTy1dx -

  • Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη - https://t.co/bzCZTZSWJp -

  • Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας - https://t.co/FEssp4N1rF -

"Αλιεύοντας" την είδηση