Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συμμετοχή  στη διεθνή έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO 2022
Συμμετοχή  στη διεθνή έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO 2022

Συμμετοχή  στη διεθνή έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO 2022

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στις προηγούμενες διοργανώσεις, το συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην «FOOD EXPO 2022 – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 12 Μαρτίου έως και 14 Μαρτίου 2022.

H εμπειρία όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορωνοΐου, απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση εκθέσεων των εκθέσεων με φυσική παρουσία, αφού μόνο αυτές εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν από ενέργειες και δράσεις άλλων μορφών.

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά, σε συνθήκες Free στο Metropolitan Expo. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με βάση τα υγειονομικά , εφαρμόζοντας τους κανόνες για την προστασία της ς εκθετών και επισκεπτών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν στην www.cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν στο email του Επιμελητηρίου info@cci-magnesia.gr μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το , έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «FOOD EXPO 2022» μπορείτε να βρείτε στην www.foodexpo.gr .

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 5.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση