Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO 2020
Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO 2020

Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO 2020

 

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στις προηγούμενες διοργανώσεις, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, συνεχίζοντας τις δράσεις του με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη «FOOD EXPO 2021 – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, από 29 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2021.

H εμπειρία όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορωνοΐου, απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο σημείο εμπορικών συναλλαγών και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής.

Η βρίσκεται αυτή την ώρα στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Διεθνής Έκθεση, μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ένας σημαντικός θεσμός για τα ελληνικά και ποτά, που συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της οικονομίας.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εφαρμόζοντας τους κανόνες για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν, στο email info@cci-magnesia.gr μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, συμπληρωμένη την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην Έκθεση, που θα βρουν στην του Επιμελητηρίου Μαγνησίας www.cci-magnesia.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την « 2021» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 5.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στήριξη των πληγέντων από το πλημμυρικό φαινόμενο στον Βόλο #πλημμυρικόφαινόμενο - https://t.co/di5QYJT3x6 -

  • Συναυλία κλασσικής μουσικής στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι #Συναυλίακλασσικήςμουσικής - https://t.co/FYqLGIzRdL -

  • "Ασημένια" η Στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου #ΚατερίναΣτεφανίδη - https://t.co/aijtxrN94d -

"Αλιεύοντας" την είδηση