Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO 2020
Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO 2020

Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO 2020

 

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στις προηγούμενες διοργανώσεις, το Επιμελητήριο , συνεχίζοντας τις δράσεις του με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη «FOOD EXPO 2021 – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην , από 29 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2021.

H εμπειρία όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορωνοΐου, απέδειξε ότι η έχει ανάγκη την πραγματοποίηση εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο σημείο εμπορικών συναλλαγών και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής.

Η FOOD EXPO βρίσκεται αυτή την ώρα στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Διεθνής Έκθεση, μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ένας σημαντικός θεσμός για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, που συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της οικονομίας.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί με βάση τα υγειονομικά , εφαρμόζοντας τους κανόνες για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν, στο email info@cci-magnesia.gr μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, συμπληρωμένη την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην Έκθεση, που θα βρουν στην του Επιμελητηρίου www.cci-magnesia.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «FOOD EXPO 2021» μπορείτε να βρείτε στην www.foodexpo.gr.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421090 5.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

  • Η Αγγελική Μαλαματένιου στη θέση του θανόντος Νίκου Αθανασίου στην Αλόννησο #Αλόννησος - https://t.co/sc7rJGRYic -

  • Aστικο ΚΤΕΛ Βόλου: Μετακινηθείτε παντού στον Βόλο γρήγορα και με ασφάλεια με το Freedom Pass - https://t.co/7UNCJWjyEh -

"Αλιεύοντας" την είδηση