Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη για τους ορεινούς όγκους και τον εναλλακτικό τουρισμό
Συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη για τους ορεινούς όγκους και τον εναλλακτικό τουρισμό

Συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη για τους ορεινούς όγκους και τον εναλλακτικό τουρισμό

Η Ένωση Ξενοδόχων . ς, σε μια ιδιαίτερη κομβική στιγμή και μια “ανάσα” πριν τα Χριστούγεννα, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, με εκπροσώπους από ορεινές περιοχές όλης της ς που κάθε χρόνο υποδέχονται επισκέπτες για χειμερινό και εναλλακτικό τουρισμό.
Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας θεωρούν ότι επιτέλους τα προβλήματα των ορεινών όγκων και γενικότερα της ηπειρωτικής ς θα βγουν στο προσκήνιο και θα αντιληφθούν κάποιοι ότι “365 μέρες ” επιτυγχάνεται μόνο με τη συμμετοχή σε αυτόν το κομ των ορεινών όγκων.
Θα καταλάβουν επιτέλους ότι όλοι αυτοί είναι πελάτες, που χάνει η χ και θα πρέπει με ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα να τους αποκτήσει. 
 
Άποψη της Ένωσης Ξενοδόχων είναι ότι θα πρέπει επιτέλους το νομοθετικό πλαίσιο για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού να γίνει πραγματικότητα και θα πρέπει πλέον θεσμικά στις αποφάσεις του πρώτου και δευτέρου βαθμού αυτος να λαμβάνεται υπόψη όχι μόνον η άποψη των φορέων αλλά και η έγκρισή τους για τις δράσεις τουριστικής ς. 
Η Ένωση θα επαναφέρει τη συζήτηση με τις που ασχολούνται με τις εναλλακτικές μορφές, προκειμένου να καταθέσει μια νέα, ανανεωμένη πρόταση για το τι θα πρέπει να γίνει. 
 
Θα ακούσει τους ειδικούς και με αυτούς θα προχωρήσει.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση