Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συμμετοχή Κατερίνας Παπανάτσιου σε εκδηλώσεις
Συμμετοχή Κατερίνας Παπανάτσιου σε εκδηλώσεις

Συμμετοχή Κατερίνας Παπανάτσιου σε εκδηλώσεις

 Η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, παρευρέθηκε σε τοπικές που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο από 17 έως 19 Ιανουαρίου 2020.

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό στην εκκλησία του Πλάτανου Αλμυρού στο πλαίσιο της γιορτής του Αγ. Αθανασίου, πολιούχου του χωριού και ακολούθησε την περιφορά της εικόνας στους δρόμους του Πλατάνου.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου παραβρέθηκε στο χώρο του Οινοποιείου της Νέας Αγχιάλου, όπου τελέστηκε αρτοκλασία για τον εορτασμό του Αγ. Αθανασίου προστάτη του Αγροτικού Παραγωγικού Συν/μου Ν. Αγχιάλου ” Η ΔΗΜΗΤΡΑ”, καθώς και στην δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος του Συν/μου, όπου παρουσία του μητροπολίτη  Ιγνατίου ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνεταιρισμού.

Η κ. Παπανάτσιου συνεχάρη  τον Α.Σ. Νέας Αγχιάλου για τη δυναμική και μακρόχρονη πορεία του και δήλωσε ότι στηρίζει πάντοτε τον ΑΣ Αγχιάλου, που αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του συνεταιριστικού κινήματος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συμμετείχε στην εκδήλωση – κοπή πίτας του Συλλόγου Κωφών και Βαρήκοων Μαγνησίας όπου δήλωσε τη πρόθεσή της για συνεχή επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και υποστήριξή τους στα θέματα που τους απασχολούν.

Την 19 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποντίων Μαγνησίας και στη συνέχεια στην κοπή πίτας του Συλλόγου Θρακών .

H κ. Παπανάτσιου συνεχάρη τους συλλόγους για το συνεχές και αξιόλογο έργο τους και τη προσπάθειά τους για τη διατήρηση των παραδόσεων και των εθίμων τους και ευχήθηκε σε όλους ένα δυναμικό και δημιουργικό 2020.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη Ν.Ιωνία #κάδοςαπορριμμάτων - https://t.co/s4u6KJpi9Y -

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση