Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»
Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»

Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων, με  τη συμπλήρωση  100  χρόνων  από  την  Μικρασιατική  καταστροφή  του 1922,  προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στην επετειακή έκδοσή του  για το 2022, με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή» με πρωτότυπα κείμενά τους κυρίως, όπως ιστορικά, βιωματικά, περιπέτειες, ιστορίες, αφηγήσεις, ποίηση, διήγημα κ.ά..

Με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε ότι θα αναδειχθεί η πλούσια πολιτιστική και πνευματική  κληρονομιά  του  Προσφυγικού  Ελληνισμού  της Μικρασίας.

Παράλληλα,  μέσα  από  τις ιστορικές  πηγές  που θα παρατεθούν θα δοθεί στον αναγνώστη η δυνατότητα να εμβαθύνει  στα  ιστορικά  γεγονότα και να κρατήσει ζωντανή την εθνική Μνήμη.

Για να υπάρχει ενιαία μορφή, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις ακόλουθες οδηγίες συγγραφής:

 

  1. Το κείμενο να είναι μεγέθους 0-1500 λέξεων. Οι μπορούν να προτείνουν φωτογραφίες, με τη λεζάντα τους, για να συνοδεύσουν το κείμενό τους.
  2. Τα βιογραφικά  τους να είναι έως λέξεις.
  3. Τα κείμενα  θα πρέπει να αποσταλούν ως τις 20/1/2022, στο  email: kougiali@gmail.com
  4.  Εάν οι συγγραφείς, σε διάστημα μίας εβδομάδας, δεν λάβουν απάντηση ότι το κείμενό τους ελήφθη, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την αντιπρόεδρο του ΚεΒιΜαΣυ Γιώτα Κούγιαλη, η οποία θα είναι  η υπεύθυνη παραλαβής των κειμένων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6939052198.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση