Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγκέντρωση τροφίμων για το Γηροκομείο Βόλου
Συγκέντρωση τροφίμων για το Γηροκομείο Βόλου

Συγκέντρωση τροφίμων για το Γηροκομείο Βόλου

Από το και την

Για δεύτερη χρονιά θα διανεμηθούν τσάντες στήριξης της τοπικής αγοράς

Το κοινωνικό του «πρόσωπο» δείχνει για ακόμη μία φορά φέτος το Μαγνησίας, που σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Μπαρ και Εστίασης . Μαγνησίας, συγκεντρώνει τρόφιμα για το Γηροκομείο , ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Παράλληλα, για δεύτερη χρονιά, θα διανείμει σε καταστήματα του και της ευρύτερης περιοχής σακούλες με στόχο την στήριξη των καταναλωτών στην τοπική αγορά.

Σε περίπου 25 σημεία σε όλο το , τον Αλμυρό και το Βελεστίνο, όπου λειτουργούν σούπερ μάρκετ ελληνικών συμφερόντων, έχουν τοποθετηθεί εδώ και λίγες ημέρες ειδικά κιβώτια με στόχο την τροφίμων. Όσοι καταναλωτές το επιθυμούν, μπορούν να αγοράσουν προϊόντα μακράς διάρκειας (ρύζι, μακαρόνια κλπ) τα οποία στην συνέχεια, με την ολοκλήρωση της καμπάνιας στις 22 Δεκεμβρίου , θα δοθούν ως ενίσχυση στους τροφίμους του .

Πρόκειται για μία κοινή προσπάθεια του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών – Μπαρ και Εστίασης . Μαγνησίας για την στήριξη του , που καθημερινά παλεύει με αντικοινωνικές πολιτικές, προκειμένου να στηρίξει τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και να επιβιώσει σε ένα δύσκαμπτο οικονομικό περιβάλλον.

Μήνυμα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων

Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα διανέμει σε καταστήματα του και της ευρύτερης περιοχής, σακούλες όπου θα βρίσκεται τυπωμένο το μήνυμα στήριξης της τοπικής μας αγοράς. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχαν διανεμηθεί συνολικά και μόνο για την αγορά του περίπου 6.000 χάρτινες, ανακυκλώσιμες τσάντες, ενώ φέτος η προσπάθεια επεκτείνεται και «αγκαλιάζεται» και από συλλόγους επαγγελματιών και άλλων περιοχών της Μαγνησίας. Οι χάρτινες σακούλες που θα εκτυπωθούν φθάνουν τις 10.000.

Συγκεκριμένα, θα διανεμηθούν σακούλες στα εμπορικά καταστήματα του Βόλου, του Αλμυρού, του Βελεστίνου και της Νέας Αγχιάλου, με απώτερο στόχο να γίνει συνείδηση στους καταναλωτές η ανάγκη στήριξης των μαγνησιώτικων επιχειρήσεων, αφού αυτές είναι που στηρίζουν την τοπική μας οικονομία και συντηρούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα #λίμνηΚάρλα - https://t.co/dptkfqLHRI -

  • Σύστημα άμεσης κοινωνικής παρέμβασης και Ειδικό Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων - https://t.co/659TQSNCOL… -

  • Το πλοίο #Typhoon στη Σκιάθο - https://t.co/KAhX3yvxX1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση