Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συγκέντρωση και πορεία από αριστερές συλλογικότητες και πρόσφυγες
Συγκέντρωση και πορεία από αριστερές συλλογικότητες και πρόσφυγες

Συγκέντρωση και πορεία από αριστερές συλλογικότητες και πρόσφυγες

Ανεξάρτητη και πορεία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του Ταχυδρομείο από αριστερές συλλογικότητες και πρόσφυγες, στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής ς .
Στη συμμετείχαν  πρόσφυγες που κρατούσαν πλακάτ ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα.
Σε κοινή οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αναφέρουν μεταξύ άλλων «…Σήμερα είναι ανάγκη να συμβάλλουμε στην συσπείρωση των αγωνιστικών ταξικών δυνάμεων και να αναπτύξουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτήσουν την επανεμφάνιση με ενωτικούς και συντονισμένους εργαζομένων, συνταξιούχων, νέων επιστημόνων, ανέργων, μικρομεσαίων επαγγελματιών κι αγροτών, με κοινά πανεργατικά και παλλαϊκά συλλαλητήρια, απεργίες και διαδηλώσεις με στόχο να μην ψηφιστεί το από την Βουλή».
Επίσης σε ανακοίνωσή του το Κ αναφέρει μεταξύ άλλων «…η εργατική τάξη και ο εργαζόμενος λαός δέχονται ένα νέο πλήγμα, αυτή τη φορά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που εμφανίστηκε ως αντιμνημονιακή για να έλθει να επιβάλλει τα ίδια και τρισχειρότερα με τους εκφυλισμένους προκατόχους τους…. ια την εργατική τάξη τους νέους ελαστικά εργαζόμενους κι άνεργους, για τον εργαζόμενο ελληνικό λαό, η είναι ζήτημα επιβίωσης».
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση